Ένας γυάλινος και ατσάλινος θόλος σε σχήμα ενός κελύφους χελώνας υψώνεται στην κορυφή ενός ιστορικού κτηρίου στην πλατεία Union City της Νέας Υόρκης για να αποτίσει φόρο τιμής στους αυτόχθονες που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή.

Το Tammany Hall είναι ένα κτήριο από τούβλα που βρίσκεται στην ανατολική γωνία του Union Square Park που χτίστηκε το 1928 και πήρε το όνομά του από τον αρχηγό των αυτοχθόνων Lenape που εγκαταστάθηκαν στην ξηρά κατά μήκος της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της σημερινής Νέας Υόρκης πριν την άφιξη των αποίκων.

Οι Αρχιτέκτονες της BKSK συμβουλεύτηκαν το Κέντρο Lenape, ένα ίδρυμα με επικεφαλής τους ηλικιωμένους της φυλής Lenape που υποστηρίζει την κληρονομιά της μέσω προγραμματισμού και εκθέσεων, για την υλοποίηση του έργου. Αφού αποκαταστάθηκε η πρόσοψη, δημιουργήθηκε ένας τριώροφος γυάλινος θόλος στην κορυφή του κτιρίου.

Η χελώνα είναι ένα ζώο συμβολικό για τη φυλή των Lenape που σύμφωνα με τον μύθο έφτασαν στην περιοχή στη ράχη μιας γιγάντιας χελώνας. Ο χώρος προσθέτει στο πολιτιστικό κέντρο 2.500 τ.μ. Στον τελευταίο όροφο, το φως του ήλιου που ακτινοβολεί μέσω της θολωτής οροφής προβάλλει το γεωμετρικό σχέδιο στο δάπεδο και τους στρογγυλούς τοίχους, συνδέοντας τη σύγχρονη τέχνη με την ιστορική αρχιτεκτονική.