Στο Πόζναν, στην Πολωνία, το στούντιο Wiercinski έχει χρησιμοποιήσει κουτιά από ξύλο και ανακυκλωμένα κοντέινερς για να δημιουργήσει ένα νέο δημόσιο πολιτιστικό χώρο. Η πρωτοβουλία λέγεται kontenerart arts and culture και το έργο καταλαμβάνει μια περιοχή ανάμεσα στα παλιά βενζινάδικα της πόλης και το δημοφιλές μονοπάτι Wartostrada.

Η χρήση των κοντέινερς εξασφάλισε μια γρήγορη κατασκευή του χώρου και περιλαμβάνει συνολικά 23 από αυτά που στεγάζουν μια αίθουσα συσκέψεων και μια γκαλερί, ένα στούντιο μουσικής και ένα εργαστήριο, διάφορα καταστήματα τροφίμων, αποθήκες, ένα γραφείο, ενώ ανάμεσα στις αποθήκες, υπάρχει επίσης μια σκηνή για συναυλίες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Μέσα στον χώρο και γύρω από ένα αιωνόβιο δέντρο κατασκευάστηκε μια πλατφόρμα για να μπορούν να κάθονται οι επισκέπτες, ενώ πολλά από τα κοντέινερς έχουν βεράντα με θέα στο ποτάμι. Βαμμένα με λευκό χρώμα δημιουργούν ένα φρέσκο, ουδέτερο χρωματικά χώρο με την είσοδο να έχει μαύρες ζωγραφισμένες μορφές και σχήματα.