Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και ήδη έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες και οι στολισμοί για την πιο χαρούμενη και αγαπημένη περίοδο των μικρών αλλά και των μεγάλων. Ένας απλός, γρήγορος και ταυτόχρονα εντυπωσιακός τρόπος για να μεταδώσετε αυτή τη χαρά είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου.

Παρακάτω θα σας προτείνουμε κάποιες ιδέες – λύσεις για διάφορα μέρη του σπιτιού αλλά και του χώρου εργασίας σας. Ας ξεκινήσουμε!

Αυτοκόλλητο Τάρανδος για το παιδικό δωμάτιο

Αν έχετε τη δυνατότητα να στολίσετε μόνο ένα δωμάτιο του σπιτιού σας και έχετε παιδιά, τότε χωρίς αμφιβολία αυτός ο χώρος θα πρέπει να είναι το παιδικό τους δωμάτιο. Τα παιδιά λατρεύουν τα Χριστούγεννα και αυτό γιατί απ’ τη φύση τους είναι χαρούμενα πλάσματα. Τι θα λέγατε λοιπόν αν γυρνούσαν μία μέρα απ’ το σχολείο και έβρισκαν στο τοίχο του δωματίου τους αυτοκόλλητα Χριστουγγενιάτικα όπως λόγου χάρη έναν τάρανδο ή έναν χιονάνθρωπο. Δεν θα ενθουσιάζονταν;

Αυτοκόλλητο Christmas Tree για το σαλόνι

Είστε από εκείνους που αγαπάτε τις γιορτές αλλά έχετε κουραστεί να στολίζετε και να ξεστολίζετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Για να γλιτώσετε από αυτή την προετοιμασία μπορείτε εναλλακτικά να κολλήσετε ένα αυτοκόλλητο τοίχου σε αρκετά μεγάλη διάσταση που να απεικονίζει αυτό ακριβώς. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αν έχετε διάθεση να στολίσετε και δέντρο, δεν μπορείτε να το συνδυάσετε με αντίστοιχο αυτοκόλλητο. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια το καλύτερο θα ήταν να παίξετε με τα χρώματα ώστε να δένουν όλα ομοιόμορφα.

Αυτοκόλλητο Ψυγείου Πιγκουίνος για την κουζίνα

Η κουζίνα είναι ο χώρος που συνήθως είναι ο πιο αδικημένος, όταν μιλάμε για εορταστικούς στολισμούς και είναι παράδοξο, γιατί τις γιορτές ειδικά πολλοί άνθρωποι περνάνε πολύ περισσότερο χρόνο εκεί, φτιάχνοντας διάφορες εορταστικές και μη λιχουδιές. Για εσάς λοιπόν που ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία υπάρχει και η λύση των αυτοκόλλητων για τα ψυγεία. Πόσο όμορφο θα ήταν ενώ πάτε να ανοίξετε το ψυγείο να βλέπετε τη μορφή ενός παιχνιδιάρη πιγκουίνου ή ενός Άγιου Βασίλη;

Αυτοκόλλητο Χριστουγεννιάτικη πόλη για το υπνοδωμάτιο

Θέλετε να κλείνετε την ημέρα σας με μία εορταστική νότα; Τι θα λέγατε να διαλέξετε ένα αυτοκόλλητο τοίχου που να απεικονίζει μία ολόκληρη πόλη που είναι στολισμένη με Χριστουγεννιάτικα στολίδια και να γίνετε με έναν μαγικό τρόπο μέρος της; Όλοι θέλουμε ωραία παρέα εξάλλου τέτοιες ημέρες.

Αυτοκόλλητο Χριστουγεννιάτικο βιτρίνας – τοίχου για το μαγαζί ή την εταιρεία

Για όσους λείπουν πολλές ώρες απ’ το σπίτι και δεν μπορούν να απολαύσουν τις γιορτές σε όλο τους το μεγαλείο, υπάρχουν εκτός από τα αυτοκόλλητα τοίχου και τα αυτοκόλλητα βιτρίνας που μπορούν να κολληθούν στις βιτρίνες της επιχείρησης που εργάζεστε. Συζητήστε με τους συναδέλφους σας και προτείνετε το. Είναι σίγουρο πως θα σας κάνει πιο χαρούμενους και άρα πιο παραγωγικούς.

Τα Χριστούγεννα είναι μία εποχή που μας φέρνει κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και βγάζει συνήθως τον καλύτερο εαυτό μας.

Πάρτε ιδέες, διαλέξτε τα αυτοκόλλητα που επιθυμείτε και αναλάβετε δράση. Δημιουργήστε μία ατμόσφαιρα θαλπωρής για εσάς και όσους αγαπάτε και ετοιμαστείτε να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα με περίσσια χαρά.