Το Food Truck Levant™ είναι το νέο concept της πολυβραβευμένης ομάδας του Food Truck™ και του ιδρυτή και σεφ του Γιώργου Γληνού.

Η κουζίνα του, εμπνευσμένη από τους δρόμους της Εγγύς Ανατολής, που ο Γιώργος γνώρισε στα ταξίδια του και κυρίως τον Γύρο της Μεσογείου με μοτοσικλέτα.

Έτσι, εκτός από τους πολύ πετυχημένους ποντιακούς γκεζλεμέδες, για πρώτη φορά λανσάρει στην Ελλάδα το shawarma κοτόπουλο, τα ψητά κεφτεδάκια Βαγδάτης, το φαλάφελ της Αιγύπτου από κόκκινη φακή και φάβα και σύντομα τους vegan ωμοφαγικούς κεφτέδες çigköfte.

Εμπλουτίζεται με την αγαπημένη σούπα βελουτέ λαχανικών, πάντα vegan, πάντα ημέρας καθώς και δύο σαλάτες: την κλασική ταμπουλέ και την κρητική coleslaw, μία σαλάτα χωρίς λάδι.

Το εγχείρημα λανσάρεται στην ανοιχτή κουζίνα του Str.Eaters, στο κέντρο της Αθήνας, Καρύτση 7, επί της ομώνυμης πλατείας, τρία λεπτά με τα πόδια από το μετρό «Πανεπιστήμιο».

Εγκαίνια Food Truck Levant

«To Food Truck παρουσιάζει το νέο του, μόνιμο και σταθερό πόστο στο κέντρο της πόλης, στον πολυχώρο Str.Eaters.

Ελάτε να το γιορτάσουμε με μουσική από τη Λιάνα Μαστάθη του Pepper Radio 96.6 και ποιοτικό φαγητό εμπνευσμένο από τους δρόμους της Ανατολικής Μεσογείου.

Γκεζλεμέδες, σούπα βελουτέ, αλλά και για πρώτη φορά στην ιστορία του πολυβραβευμένου Food Truck, μοναδικές γεύσεις σε Αραβική πίτα και μερίδες:

  • Μοσχαρίσια Κεφτεδάκια Βαγδάτης ψητά
  • Shawarma από φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο 24 ώρες σε γιαούρτι και σουμάκ
  • Φαλάφελ tamiya με φάβα και κόκκινη φακή
  • Λαχματζούν κιμά

Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς της “Φλόγα: Σύλλογος Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες και Παιδικό Καρκίνο”».