Η είδηση έσκασε σαν κεραυνός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Funky Gourmet το πασίγνωστο και πολυβραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας θα επιστρέψει το φετινό καλοκαίρι στο πολυτελές Costa Navarino.

Το εστιατόριο έκλεισε τις πόρτες του νωρίτερα φέτος στο γνωστό σημείο στον Κεραμεικό και υποσχέθηκε να επιστρέψει μέσα στο 2020 με ανανεωμένη διάθεση στο ξενοδοχείο “Hilton”.

Γεωργιάνα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος.

Οι γνωστοί σεφ Γεωργιάνα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος επιστρέφουν αυτή τη φορά με ημερομηνία έναρξης αλλά και λήξης. Το καλοκαιρινό pop-up εστιατόριο, το οποίο θα είναι και το πρώτο εστιατόριο στη χώρα βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin που θα βρίσκεται εκτός Αθηνών θα ανοίξει στις 8 Ιουλίου και θα κλείσει στις 17 του Αυγούστου.

Θα φιλοξενηθεί σε ένα νέο χώρο του διάσημου resort στο νέο golf club με θέα το Navarino Bay, το οποίο θα είναι και ειδικά κατασκευασμένο κάτω από τη γη.

Μεσσηνιακό παστέλι με την υπογραφή του Funky Gourmet.

Η ταυτότητα του μενού γευσιγνωσίας διάρκειας 2 ωρών θα είναι καθαρά μεσσηνιακή με τους σεφ να αναφέρουν πως εμπνεύστηκαν το μενού τους από τα υλικά και τις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του Costa Navarino δηλαδή της Μεσσηνίας. Αναφέρουν πως η τοπική κουζίνα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας μας και υπόσχονται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Μεσσηνιακή σαλάτα με κρόκο αυγού ελευθέρας βοσκής.

Για κρατήσεις:

Από 6 Μαΐου στο reservations@funkygourmet.com ή στο 210-5242727.

Απαιτείται προ-πληρωμή του μενού για κάθε συνδαιτυμόνα.

Το κόστος του μενού είναι 220€.

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, συστήνεται η έγκαιρη κράτηση.