Σε οποιαδήποτε ταινία, οποιοδήποτε έργο, οποιοδήποτε βίντεο, το ψυχολογικό τοπίο ενός ήρωα πάντα έβρισκα ότι έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ναι, οι δράσεις έχουν μεγάλη αξία αλλά κι αυτές είναι προϊόν ενός ολόκληρου κόσμου που ο ίδιος ο ήρωας κουβαλάει μέσα του: Το πού βρίσκεται, τι φοράει, πώς στέκεται και τελικά το τι κάνει, διαμορφώνεται από μνήμες, εμπειρίες και συναισθήματα. Κι εκεί υπάρχει το «ζουμί».

Αυτό το βίντεο βρίσκει το δικό μας ήρωα την στιγμή που ο εσωτερικός του κόσμος «σπάει» στα δύο και τα κομμάτια του έρχονται σε σύγκρουση.

Το “KRAK” είναι το ίδιο τρομακτικό όσο και λυτρωτικό. Είναι ο φόβος που έχει κάθε άνθρωπος όταν πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του, αλλά είναι και η λύτρωση από την πίεση του «πρέπει».

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ερμήνευσε αυτή τη συναισθηματική μεταστροφή και μπήκε στα παπούτσια της noir φιγούρας που θα έκανε αυτό το «κρακ» on camera [ήδη από την ημέρα του fitting στο κατάστημα του “Χριστάκη”].

«Θέλω να παίξω σ’ ένα film noir»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος παίζει στην παράσταση ART του Θοδωρή Αθερίδη στο Μικρό Παλλάς μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου και από τις 28 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου, στο Κολοσσαίον στη Θεσσαλονίκη, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για το Λόγω Τιμής που θα προβληθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν.

Ερμηνεία: Γιώργος Πυρπασόπουλος

Σενάριο, σκηνοθεσία, φωτογραφία: Εβίτα Σκουρλέτη

Διεύθυνση παραγωγής: ελc team

Παραγωγή: ελculture

Ένδυση: Χριστάκης, Κριεζώτου 5 Αθήνα

Επιμέλεια ένδυσης: Αντώνης & Χρήστος Νυφλής

Φώτα, εξοπλισμός: RentPhotoVideo