Μια θηλυκή «έκδοση» του James Bond πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στην επετειακή ταινία Bond 25. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βρετανίδα ηθοποιός Lashana Lynch θα είναι η γυναίκα πράκτορας 007 της νέας ταινίας που θα δούμε στους κινηματογράφους το 2020.

Η ηθοποιός αποκαλύπτεται στο κοινό ως νέα πράκτορας 007 στην αρχή της ταινίας, όπως αναφέρει η Daily Mail. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από τους χαρακτήρες του σύμπαντος του Bond, o Μ (Εμ), που υποδύεται ο Ralph Fiennes, κατά τη διάρκεια μιας σκηνής στην έναρξη της ταινίας λέει «Έλα μέσα 007» και τότε εμφανίζεται η Lashana Lynch. Αποστολή της είναι να εντοπίσει τον Daniel Craig, τον «συνταξιοδοτημένο» James Bond δηλαδή, για να φέρει εις πέρας για άλλη μια φορά μια νέα αποστολή.

Η Lashana Lynch

Αυτή η πληροφορία έρχεται μήνες μετά τη συνέντευξη μίας εκ των παραγωγών της ταινίας Barbara Broccoli στον Guardian, όπου δήλωσε πως ο James Bond πρόκειται να παραμείνει ένας ανδρικός χαρακτήρας.

«Ο Bond είναι άντρας. Είναι γραμμένος ως χαρακτήρας έτσι και πιθανότατα να παραμείνει έτσι. Και αυτό είναι εντάξει. Δεν χρειάζεται να μετατρέπουμε όλους τους ανδρικούς χαρακτήρες σε γυναικείους. Ας δημιουργήσουμε περισσότερους γυναικείους χαρακτήρες και ας προσαρμόσουμε την ιστορία προς όφελος αυτών των χαρακτήρων» είχε δηλώσει η παραγωγός τον περασμένο Οκτώβριο στον Guardian.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε και ο Christoph Waltz θα επανέλθει στον ρόλο του Blofeld.

Η 31χρονη Lashana Lynch έγινε φέτος γνωστή με τη συμμετοχή της στην ταινία Captain Marvel ως Maria Rambeau.

Η 25η ταινία του Bond θα βγει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2020, σε σκηνοθεσία Cary Joji Fukunaga.