Δεν ήταν μόνο ο Γιώργος Λάνθιμος που ξεχώρισε στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κερδίζοντας δύο βραβεία (Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής & Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας) για το «The Favourite».

Ήταν και η νέα ταινία των Αδελφών Κοέν, ή μάλλον η μίνι σειρά έξι σπονδυλωτών επεισοδείων διαφορετικής θεματικής του Netflix που κατέληξε να γίνει ταινία, μία εξ αυτών που κέρδισαν τις εντυπώσεις, κατακτώντας το Βραβείο Σεναρίου.

Tim Blake Nelson

Tim Blake Nelson

Ο λόγος για το «The Ballad of Buster Scruggs», ένα φιλμ με φόντο την Άγρια Δύση, αποτελούμενο από έξι αυτοτελείς ιστορίες με έξι all-star cast πρωταγωνιστές

(Tim Blake Nelson, Liam Neeson, James Franco, Zoe Kazan, Tyne Daly, Tom Waits), ο καθένας εκ των οποίων αφηγείται μια ξεχωριστή περιπέτεια για την Αμερικανική Δύση.

Το τρέιλερ της ταινίας δεν μοιάζει να αποκαλύπτει πολλά από όλες τις ιστορίες, αλλά δίνει βάρος στην παρουσίαση των ιδιαίτερων «κοενικών» χαρακτήρων. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 16 Νοεμβρίου, στην πλατφόρμα του Netflix και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Δείτε το τρέιλερ του «The Ballad of Buster Scruggs»: