Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας ”House of Gucci” σε σκηνοθεσία Ridley Scott. Το trailer δίνει μια πρώτη γεύση από την τραγική ιστορία της οικογένειας Gucci βασισμένη στο βιβλίο της Sara Gay Forden ”The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”.

Τρεις δεκαετίες κυριαρχίας και η ζωή της οικογένειας πίσω από τον ιταλικό κολοσσό της μόδας. Χρήμα, δύναμη, προδοσία, σεξ, αφοσίωση, σκάνδαλο, φιλοδοξία, δολοφονία…

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Lady Gaga ως Patrizia Reggiani, ο Adam Driver ως Maurizio Gucci, ο Al Pacino ως Αldo Gucci, ο Jared Leto ως Paolo Gucci και ο Jeremy Irons ως Rodolfo Gucci.

House of Gucci

Το ”House of Gucci” πραγματεύεται τον γάμο της Patrizia Reggiani και του Maurizio Gucci σε φάση παρακμής, την ενορχήστρωση της δολοφονίας του και την καταδίκη της σε ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Σενάριο: Becky Johnston and Roberto Bentivegna
Πρωταγωνιστούν: Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek, Camille Cottin, Jack Huston, Jeremy Irons, Mãdãlina Ghenea, Reeve Carney, and Youssef Kerkour