Μόλις κυκλοφόρησαν η αφίσα και το τρέιλερ της νέας ταινίας της Disney με τίτλο ”Cruella” που θα προβληθεί στις αίθουσες τον Μάιο του 2021. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Emma Stone ως άλλη Cruella de Vil – ένας από τους πιο «κακούς» χαρακτήρες στις παραμυθένιες ιστορίες της Disney.

Cruella

Η αφίσα αποπνέει μία punk-rock αισθητική με το ασπρόμαυρο, dark στοιχείο να δεσπόζει, που προδιαθέτει για μία ιστορία τοποθετημένη στο Λονδίνο του 1970. Η Emma Stone με έντονα χείλη, smokey μάτια και το γνωστό δύο αποχρώσεων χτένισμα ενσαρκώνει με επιτυχία τη σατανική Cruella προετοιμάζοντας το κοινό για το τρέιλερ που ακολουθεί.

Η ”Cruella” είναι ένα prequel της κλασικής ταινίας «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας» και η προσωπική ιστορία της γνωστής «κακιάς» που αγαπούσε να φοράει γούνες από κουτάβια δαλματίας.

Cruella

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν οι Emma Thompson, Paul Walter Hauser και Joel Fry, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Craig Gillespie, γνωστός από τα ”I, Tonya”, ”The Finest Hours”, ”Million Dollar Arm” και ”Lars and the Real Girl”.