Το Netflix ανακοίνωσε ότι σύντομα έρχεται στην πλατφόρμα του η ”Wednesday”, μία νέα live-action σειρά οκτώ επεισοδίων πάνω στον γνωστό χαρακτήρα από το ”Addams Family”, τη Wednesday Addams.

Η ”Wednesday ” είναι μία υπερφυσική και σκοτεινή σειρά μυστηρίου που εστιάζει στα μαθητικά χρόνια της κόρης της οικογένειας στην Ακαδημία Nevermore. Οι προσπάθειες της να τελειοποιήσει τις μεταφυσικές της ικανότητες, να αποτρέψει μία τεράστια δολοφονική ενέργεια στην πόλη και να επιλύσει το μυστήριο στο οποίο ενεπλάκησαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει τον περίεργο εαυτό της και τις σχέσεις της.

Wednesday

Τη σκηνοθεσία της σειράς αναλαμβάνει ο ειδικός στη σκοτεινή και μεταφυσική κινηματογραφική εικόνα Tim Burton ως φαν του ”Addams Family” κάνοντας κάπως έτσι το τηλεοπτικό του ντεμπούτο. Ο Tim Burton άλλωστε, έχει συνηθίσει το κοινό στο να αναδεικνύει ιστορίες με ”social outsiders”, όπως ο Ψαλιδοχέρης και η Lydia Deetz.

Το σενάριο της ”Wednesday ” έρχεται από τους σεναριογράφους της σειράς επιστημονικής φαντασίας ”Smallville”, Al Gough και Miles Millar, οι οποίοι προσδίδουν μία νέα πνοή στον χαρακτήρα της Wednesday Addams.