Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας INNECO 2016 πραγματοποείται από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι διοργανωτές, ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας «ΝΕ», οι συνεργαζόμενοι παραγωγικοί φορείς και οι ομιλητές συμμετέχουν στη προσπάθεια να μπει η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η Ελλάδα στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χάρτη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Οι εγγραφές σύνεδρων συνεχίζονται κανονικά και το Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, που φιλοξενεί το συνέδριο, είναι έτοιμο να υποδεχθεί επιχειρηματίες, επαγγελματίες, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων και funds που πλαισιώνουν το INNECO. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

Οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει για όλους και όπως δηλώνει ο Πρόεδρος του Ομίλου ΝΕ κος Χρήστος Σταυρόπουλος: «Αναλογιζόμενοι την οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας, δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία κοινωνική ομάδα να χάσει την ευκαιρία να συμμετέχει σε αυτό το μοναδικό γεγονός που θα γίνει στην πόλη μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι πρέπει να έχουν δικαίωμα στο επιχειρείν. Άλλωστε ο σκοπός τόσο του Ομίλου ΝΕ όσο και του INNECO, είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα ωθήσουν στην τόνωση της επιχειρηματικής κουλτούρας στην Ελλάδα φέρνοντας κορυφαία ονόματα της διεθνούς αγοράς».

Στo πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος ΝΕ δημιούργησε δυο ειδικά πακέτα εισιτηρίων, τόσο για φοιτητές όσο και για ομάδες πολιτών χαμηλού εισοδήματος:
– Για τα φοιτητικά πακέτα μπορείτε να δηλώσετε εδώ. Για τους φοιτητές θα δοθούν Πιστοποιητικά Συμμετοχής και Παρακολούθησης
– Για εισιτήριο ατόμων χαμηλού εισοδήματος μπορείτε να δηλώσετε εδώ.

Τα μέλη του Ομίλου ΝΕ θα έχουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν περισσότερες από 20 ομιλίες κορυφαίων professional speakers εντελώς δωρεάν και θα έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται σε στρογγυλή τράπεζα το Σάββατο 17/12 παρουσία όλων των ομιλητών, εκπροσώπων παραγωγικών και επιστημονικών φορέων και εκπροσώπων-μελών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών «YES».

Το τριήμερο συνέδριο καλύπτει ένα μεγάλο εύρος τομέων και αντικειμένων. Επιγραμματικά, το INNECO 2016 έχει τα παρακάτω:

– 23+ υψηλού επιπέδου ομιλίες
– Συμμετοχή funds και Business Angels Agency
– Τέσσερα B2B events
– Μία εκδήλωση forced networking, παρουσία όλων των συντελεστών
– Παρουσίαση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών
– Παρουσίαση αποτελεσμάτων επιστημονικών ερευνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό
– Έκθεση καινοτομίας και Τεχνολογίας
– Παράλληλες εκδηλώσεις συνεργαζόμενων φορέων
– Το 6ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Επιχειρηματιών EYEC-6 του YES

Μέσα από αυτό το «πάντρεμα» ιδεών και τομέων, το INNECO ευελπιστεί να φέρει κοντά τους παλιούς και τους νέους επιχειρηματίες, τους ανθρώπους που έχουν ιδέες με αυτούς που ψάχνουν να τις χρηματοδοτήσουν, τις επιχειρήσεις με τους επιστήμονες, τους Έλληνες με τους ξένους επιχειρηματίες που θα ταξιδέψουν από κάθε γωνιά της Ευρώπης και όχι μόνο για να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.