Η νέα εφαρμογή του Ferryhopper (Google Play & App Store) ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε με πλοίο. Πλέον με λίγα taps και swipes έχεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην τσέπη σου.

Από το 2017 που ξεκίνησε, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν ταξιδέψει με το Ferryhopper. Στόχος του από τότε ήταν να κάνει τα ταξίδια με πλοίο εύκολα και προσβάσιμα σε όλους.

Φέτος το Ferryhopper είναι η No 1 πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην Ελλάδα. Το επόμενο βήμα, λοιπόν, στο ταξίδι ήταν να δημιουργηθεί η καλύτερη εφαρμογή για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Έτσι το App του Ferryhopper είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και ασφαλής τρόπος να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Και ο πιο φθηνός: δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση στην τιμή του εισιτηρίου, ενώ εφαρμόζονται online εκπτώσεις και προσφορές.

Μέσω της εφαρμογής μπορείς να συγκρίνεις όλες τις ακτοπλοϊκές και να κλείσεις εισιτήρια για απευθείας δρομολόγια ή για δρομολόγια με ενδιάμεσο προορισμό. Επίσης, έχεις πρόσβαση στις πιο πρόσφατες προσφορές και εκπτώσεις καθώς και σε χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι σου.

Διάλεξε ακτοπλοϊκά για απλή μετάβαση, island-hopping ή μετ’επιστροφής και διαχειρίσου την κράτησή σου. Επιβιβάσου εύκολα και γρήγορα δείχνοντας το e-ticket σου μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερα πραγματάκια που μπορείς να κάνεις με την εφαρμογή

Δεν είσαι ακόμα έτοιμος να κλείσεις το ταξίδι; Μην ανησυχείς! Μπορείς εύκολα να βρεις τις πιο πρόσφατες αναζητήσεις σου και να συνεχίσεις να ψάχνεις ακριβώς από εκεί που είχες μείνει.

Αποθήκευσε τις προσωπικές σου πληροφορίες για να κλείσεις το επόμενο ταξίδι ακόμα πιο γρήγορα. Αποθήκευσε τις πληροφορίες των οχημάτων και των αγαπημένων σου που συνήθως ταξιδεύετε μαζί (προσεχώς).

Το Ferryhopper υπόσχεται ότι θα στέλνει προσωποποιημένες προτάσεις και μοναδικές προσφορές για τους αγαπημένους σου προορισμούς. Μόνο αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα για να κλείσεις τα φθηνότερα εισιτήρια, χωρίς σπαμάρισμα.

Το μόνο που δεν θα βρεις στην εφαρμογή είναι διαφημίσεις ή ενοχλητικό περιεχόμενο. Σε μία τέτοια προσπάθεια δεν χωράνε pop-ups και spamming.