Πόσες φορές έχει τύχει να βρεθείτε σε έναν χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, σε ένα café-bar-restaurant ή σε ένα ξενοδοχείο, να παρατηρήσετε τη διακόσμηση και τα βασικά στοιχεία της να φαίνονται συνηθισμένα, ξεπερασμένα, βαρετά; Συνδυαστικά με αυτό να μην είναι λειτουργικά, έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες του κάθε χώρου ή να απέχουν κατά πολύ από την αισθητική και τη φιλοσοφία του, υποβαθμίζοντας τες. Ιδιαίτερα στον ανταγωνιστικό τομέα των επιχειρήσεων είναι υψίστης σημασίας ο χώρος να ξεχωρίζει και να προσφέρει τη χαλάρωση ή τη διασκέδαση την οποία υπόσχεται, πάντα με την ανάλογη ποιότητα και αισθητική.

Η διακόσμηση του χώρου λοιπόν με τα κατάλληλα έπιπλα είναι η πινελιά που τελειοποιεί μια τέτοια επένδυση. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της Κ2 CONTRACT FURNITURE.

«Η επαγγελματική επίπλωση μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιχείρηση σας», υποστηρίζει η εταιρεία K2 με την επιτυχημένη 20ετή πορεία της στο χώρο του contract furniture.

Με πάθος, σύστημα και διάθεση καινοτομίας τα αδέλφια Χρήστος και Βλάσσης Παπαδόπουλος, συνεχίζουν τη διαδρομή που ξεκίνησε ο πατέρας τους, Αναστάσιος Παπαδόπουλος, στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου το 1997 με έδρα τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Η μεγάλη ποικιλία, η εστίαση στη λεπτομέρεια και η υψηλή ποιότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά με τα οποία πορεύονται μέσα στα χρόνια. Αυτό που τους κάνει όμως να ξεχωρίζουν στο χώρο της κατασκευής επίπλων είναι ότι, ως πολέμιοι των copy paste επιλογών, σχεδιάζουν και παράγουν για τους πελάτες τους custom λύσεις επαγγελματικής επίπλωσης ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε project και χώρου ξεχωριστά. Σε αυτό το πλαίσιο βασικό τους εργαλείο αποτελεί η προσωπική σχέση που δημιουργούν με τους πελάτες τους στο πέρας των χρόνων, προκειμένου να  προσαρμόσουν την τεχνογνωσία στις ανάγκες τους στο έπακρο.

Παράλληλα δεν σταματούν να παρακολουθούν και να αφομοιώνουν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία σχεδίασης και παραγωγής, στο design, στην αισθητική και σε άλλους τομείς που συνδέονται με το contract furniture. Η Κ2 αναλαμβάνει έργα επίπλωσης στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, επιτυγχάνοντας ποιοτικά τεχνικά και αισθητικά αποτελέσματα είτε πρόκειται για ένα μικρό cafe είτε για ένα πεντάστερο resort.

Τι προϊόντα όμως εντάσσονται στο πλαίσιο παραγωγής της εταιρείας K2; Η εταιρεία Κ2 CONTRACT FURNITURE διαθέτει πάνω από 1500 προϊόντα για επαγγελματίες του χώρου εστίασης, του τουρισμού και της διακόσμησης.

“CIELO” – Πολυθρόνα αλουμινίου, εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, 65Χ64Χ74cm, αλουμίνιο, ύφασμα, δερματίνη

“LAZY-K” – Καναπές ξύλινος, Εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, 145Χ75Χ60cm, ξύλο, ύφασμα, δερματίνη

Μία περιήγηση στη νέα ιστοσελίδα της αρκεί για να τα ανακαλύψει κανείς εύκολα και γρήγορα.

Αν είστε επαγγελματίες μπορείτε με ένα κλικ να κάνετε μια tailor made αναζήτηση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Μία ευρεία γκάμα προϊόντων για επίπλωση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου τοποθετημένα ανά κατηγορία επίπλου: καρέκλες, πολυθρόνες, lounge, τραπέζια, coffee Tables, σκαμπό ψηλά, σκαμπό χαμηλά, καναπέδες, stand, βάσεις, ξαπλώστρες, ομπρέλες, αλλά και ανά κατηγορία υλικού/ φινιρίσματος: PVC διάτρητο, ύφασμα, αλουμίνιο, δερματίνι, ιμάντας, κορδόνι, μέταλλο, ξύλο, πολυπροπυλένιο, σχοινί, ψάθα.

“MASHA” – Τραπέζι ξύλινο, εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, 250Χ100Χ75cm, ξύλο

“DEVON” – Τραπέζι μεταλλικό, εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, μέταλλο

Με στόχο το σχεδιασμό ολοκληρωμένων concept ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη η Κ2 CONTRACT FURNITURE παράγει όλες τις βασικές κατηγορίες επαγγελματικών επίπλων και παράλληλα χρησιμοποιεί μία μεγάλη ποικιλία από φυσικά υλικά, όπως ξύλο, μέταλλο και ύφασμα αλλά και προϊόντα νέων τεχνολογιών όπως πολυπροπυλένιο και pvc, δουλεμένα με καινοτόμες πρακτικές ιδανικά για επαγγελματική χρήση. Όλα τα προϊόντα της διαθέτουν άνετες και εργονομικές γραμμές συνδυασμένες με μοντέρνα σχέδια και χρώματα που δημιουργούν λειτουργικούς και αισθητικά ωραίους χώρους και σπάνε τα κλασικά μοτίβα της διακόσμησης με πρωτοποριακούς συνδυασμούς.

“ROBY” – Τραπέζι σαλονιού ξύλινο, εσωτερικού χώρου, ξύλο, μέταλλο

Μία επίσκεψη στο νέο site της εταιρείας είναι αρκετή για να αντιληφθείτε όλα τα παραπάνω μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τις αναλυτικές περιγραφές, τα οποία ανανεώνονται διαρκώς. Παράλληλα μέσα από τη χρήση των φίλτρων και της λίστας αγαπημένων μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στην κατηγορία λύσεων για την οποία ενδιαφέρεστε.

Σας δίνετε η δυνατότητα να δείτε όλους τους καταλόγους της εταιρείας με κάποια είδη επίπλου, να επιλέξετε αυτόν που σας αφορά και με μία λήψη να τον αποκτήσετε.

“AQUA-SK” – Σκαμπό αλουμινίου, εξωτερικού χώρου, 48Χ60Χ115cm, αλουμίνιο, ψάθα

Ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για τις νέες αφίξεις προϊόντων;

Ένα κλικ στο εικονίδιο “new arrivals” και ανακαλύπτετε όλα τα καινούργια προϊόντα που λανσάρονται με βάση την εποχικότητα. Ο νέος κατάλογος της Κ2 CONTRACT FURNITURE για το 2019 με τίτλο “Hotter than hot” ανανέωσε την υπάρχουσα συλλογή με μία ευρεία γκάμα νέων κωδικών με πρωτοποριακές συλλογές που προσδίδουν ένα luxurious and comfort αίσθημα και απογειώνουν το επίπεδο αισθητικής.

“DAILY-P” – Πολυθρόνα μεταλλική, εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, 52Χ54Χ80cm, μέταλλο

“SEZ 1” – Πολυθρόνα ξύλινη, εξωτερικού χώρου, 63X120cm, ξύλο, PVC Διάτρητο

Γιατί όμως “Hotter than hot”;  Λόγω του ριζοσπαστικού design των επίπλων, που είναι επηρεασμένο από τις σύγχρονες, παγκόσμιες τάσεις διακόσμησης και κατασκευασμένο από υλικά άριστης ποιότητας. Για όποιον αναζητά καλοκαιρινά έπιπλα, ο κατάλογος “Hotter than hot” είναι ιδανικός, καθώς περιλαμβάνει νέες αφίξεις σε όλα τα έπιπλα εξωτερικού χώρου, καθώς επίσης και σε ξαπλώστρες και ομπρέλες παραλίας, κατασκευασμένα από συνθετικά και φυσικά υλικά και τεχνολογία, που εγγυάται άνεση και αντοχή στο χρόνο.

“DIAMANTE” – Ξαπλώστρα ξύλινη, εξωτερικού χώρου, 200X60cm, ξύλο, ύφασμα, δερματίνη

“Ο8” – Ομπρέλα αλουμινίου τηλεσκοπική 8 ακτίνες, εξωτερικού χώρου, 4Χ4cm, αλουμίνιο, ύφασμα

Η 20ετής δραστηριότητα της Κ2 CONTRACT FURNITURE στον τομέα της επαγγελματικής επίπλωσης αποτελεί ούτως ή άλλως εγγύηση για ένα άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα. Αυτό αποδεικνύεται και από τις σημαντικές συνεργασίες που κάνει κατά καιρούς και τα μεγάλα project που αναλαμβάνει. Η συνεργασία της με το ξενοδοχείο Four Seasons της Κύπρου αλλά και με τον σεφ Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος επέλεξε τα έπιπλα της εταιρείας για να «ντύσει» το άρτι ανακαινισμένο εστιατόριό του, ÜBERNESS, είναι κάποιες από τις πολλές συνεργασίες για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς στο site.

Four Seasons Cyprus

ÜBERNESS

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της εταιρείας K2: «Η γευστική ικανοποίηση και η εμπειρία του πελάτη πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την εικαστική, για να προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα ευχαρίστησης και πληρότητας».

Η Κ2 CONTRACT FURNITURE διαθέτει δική της μεγάλη μονάδα παραγωγής στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, η οποία περιλαμβάνει και showroom, το οποίο μπορούν να επισκεφθούν οι πελάτες. Showroom διαθέτουν επίσης στο Ρέθυμνο για την αγορά της Κρήτης.

Νέο showroom άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη πρόσφατα, το οποίο μπορεί να επισκεφθεί κανείς στη Γεωργίου Παπανδρέου 31 & 25ης Μαρτίου. Το νέο showroom θα αποτελέσει σημαντικό point of sales επαγγελματιών, διακοσμητών, αρχιτεκτόνων, interior designers και πελατών λιανικής που αναζητούν υψηλή αισθητική, πρωτότυπες φόρμες και ολοκληρωμένες προτάσεις, μέσα από μια μοναδική ποικιλία επίπλων, αντιπροσωπευτικών των σύγχρονων παγκόσμιων τάσεων design.

Για πελάτες από άλλες περιοχές την Ελλάδας ή από το εξωτερικό το νέο της site είναι ιδανικό εργαλείο για μία εύκολη και γρήγορη αναζήτηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.