Μπορεί να μην ήταν στους headliners της φετινής Coachella, όμως βρήκε τον τρόπο του να ξεχωρίσει ανάμεσα στους πολυάριθμους καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε αυτήν: Την περασμένη Κυριακή, 21 Απριλίου, που γιορτάστηκε το Πάσχα των Καθολικών, ο Kanye West διοργάνωσε μια διαφορετική Κυριακάτικη Λειτουργία, στην οποία συμμετείχαν διάφοροι διάσημοι φίλοι του rappers, όπως ο Chance The Rapper, ο συνεργάτης του, Kid Cudi, και ο Ty Dolla $ign.

By KENT NISHIMURA / LOS ANGELES TIMES

Η λειτουργία έλαβε χώρα λίγο πιο πέρα από τη σκηνή της Coachella, σε έναν μικρό λόφο, στον οποίο 50.000 άτομα συγκεντρώθηκαν για να τραγουδήσουν για δύο ώρες σε gospel στυλ και να προσευχηθούν με τον West. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει εκτός της επίσημης σκηνής της Coachella, κατά τη διάρκειά της.

By KENT NISHIMURA / LOS ANGELES TIMES

By KENT NISHIMURA / LOS ANGELES TIMES

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ήταν διαθέσιμη μια limited-edition σειρά ρούχων, που προκάλεσε ουρές ώρες πριν την εμφάνισή της στο pop-up κατάστημα. Οι θαυμαστές του West από όλον τον κόσμο στάθηκαν τυχεροί, καθώς λίγο αργότερα τα ρούχα με σλόγκανς όπως “Holy Spirit” και “Trust God” έγιναν διαθέσιμα και στο επίσημο online κατάστημα του rapper. Βέβαια, τα T-shirts ξεκινούν από 70 δολάρια και φτάνουν μέχρι τα 225 δολάρια, όμως όποιος γνωρίζει τις τιμές των Yeezy παπουτσιών του, μάλλον καταλαβαίνει πως αυτές οι τιμές είναι τιμές… γνωριμίας.

By KENT NISHIMURA / LOS ANGELES TIMES

Κεντρική φωτογραφία: By KENT NISHIMURA / LOS ANGELES TIMES