Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει τέλη Αυγούστου, όμως το ελληνικό καλοκαίρι δεν τελειώνει μέχρι να φθινοπωριάσει. Αυτά είναι τα καλά νέα για εμάς που δεν καταφέραμε να πάμε ακόμα διακοπές και ζήσαμε τον Δεκαπενταύγουστο στην έρημη πόλη. Η χρονιά όμως απαιτεί τις διακοπές της και δεν μπορούμε να αφήσουμε το καλοκαίρι να μας φύγει: Γι’ αυτό φεύγουμε εμείς γρήγορα γρήγορα με τα ταχύπλοα πλοία της Seajets, να απολαύσουμε ένα νησί από τα 30 με τα οποία μας συνδέει, από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και του Ηρακλείου Κρήτης. Κι αν ένα από τα 30 νησιά είναι δύσκολη επιλογή, η Seajets κάνει πάνω από 300 διασυνδέσεις μεταξύ των νησιών του Αιγαίου, οπότε δεν είναι δύσκολο να απολαύσουμε τις διακοπές μας στους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των Κυκλάδων στο έπακρο, με πολυτέλεια, άνεση και ταχύτητα.

Πέρα από τα παραπάνω, στην εποχή του COVID-19 η Seajets προσφέρει ασφάλεια και προστασία στους επιβάτες της. Προσαρμοζόμενη στη συνεχώς μεταβαλλόμενη περίοδο και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό, υιοθετεί νέα ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων και εφαρμόζει αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στο σύνολο του στόλου της, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και όλες τις αρμόδιες Αρχές.

Με κύριο μέλημα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος των πλοίων της, διαθέτοντας εξοπλισμό κλιματισμού με ειδική εξελιγμένη τεχνολογία που προσφέρει ενισχυμένη απορροφητική ικανότητα και αποτελεσματικότητα ανάλογο των αεροπλάνων.

Πού θα πάμε όμως;

WorldChampion Jet:
Πειραιάς – Σύρος – Μύκονος – Πάρος – Νάξος – Ίος –  Σαντορίνη

O πρωταθλητής κόσμου WorldChampion Jet εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη σε χρόνους ρεκόρ. Βραβευμένο με ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του, τo WorldChampion Jet βραβεύτηκε ως το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία “Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019”. Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης σε ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο, αναγνωρίζοντας εκτός από την ταχύτητά του, το μοναδικό σχεδιασμό, τη μοναδική συμπεριφορά και άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία, τη συνέπεια αλλά και τη μεγάλη προσφορά του πλοίου στην ελληνική ναυτιλία.

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρούμε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1: Η γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen κι έκανε την εμφάνισή της σε πίστες τις χρονιές 2003- 2004 θα μας συνοδεύει στο ταξίδι μας.

Champion Jet 2
Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος

O πρωταθλητής Αιγαίου Champion Jet 2 κάνει καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Οι πιο εναλλακτικές επιλογές των Κυκλάδων είναι πιο κοντά από ποτέ με το γρηγορότερο ταχύπλοο για επιβάτες και οχήματα. Η ιδιαίτερη Σέριφος είναι 2 ώρες και 10 λεπτά μακριά, η ήσυχη Σίφνος 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ η ηφαιστειακή Μήλος 3 ώρες και 25 λεπτά μακριά. Κι επειδή η υπομονή επιβραβεύεται, μπορούμε να κάνουμε τη διαδρομή αυτή οικονομικά, με τις νέες προσφορές της Seajets:

Προσφορές

  • Έκπτωση 20% στα εισιτήρια της επιστροφής (όταν η έκδοση γίνεται ταυτόχρονα με την αναχώρηση).
  • Έκπτωση τριτέκνων: 20%
  • Έκπτωση μόνιμων κατοίκων 15% (θα παρέχεται με την επίδειξη βεβαίωσης από τον Δήμο ή άλλου παραστατικού).
  • Επιπλέον για το διάστημα 7-27 Σεπτεμβρίου ισχύει η φθινοπωρινή προσφορά με έκπτωση 25% σε όλα τα εισιτήρια από και προς τον Πειραιά για περιορισμένο αριθμό θέσεων (η προσφορά δεν είναι συνδυαστική με τις υπόλοιπες εκπτώσεις).

Γιατί λοιπόν εμείς να περιμένουμε κι άλλο;

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

seajets.gr | 210 7107710