Νέα τμήματα με προνομιακά δίδακτρα -30%

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, παρέχει σε συνεργασία με το κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, Oxford Brookes University, το πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών MA Creative Writing, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα Μεταπτυχιακά Δημιουργικής Γραφής στον κόσμο.

Βραβευμένοι εν ενεργεία συγγραφείς, με υψηλή γνώση των συγγραφικών μεθοδολογιών και τεχνοτροπιών, όπως η Μανίνα Ζουμπουλάκη, ο Χρήστος Κυθρεώτης, η Αμάντα Μιχαλοπούλου, ο Γιάννης Μπασκόζος, ο Χρήστος Οικονόμου και η Κάλλια Παπαδάκη, αναλαμβάνουν να μυήσουν τους φοιτητές στα «μυστικά της γραφής», καθοδηγώντας τους έτσι ώστε να προσεγγίσουν και να δοκιμαστούν σε διαφορετικά είδη Δημιουργικής Γραφής (ποίηση, μυθιστορία, θέατρο, τηλεοπτικό σενάριο, κινηματογραφικό σενάριο, βιογραφία κ.ά.).

Το ΜΑ Creative Writing ξεχωρίζει από αντίστοιχα προγράμματα σπουδών, καθώς εστιάζει εξολοκλήρου στην παραγωγή δημιουργικής γραφής έναντι της θεωρίας. Προσφέρει, μάλιστα,  την πρωτοποριακή υπηρεσία «Κέντρο Υποστήριξης Δημιουργικής Γραφής» που υποστηρίζει εξατομικευμένα κάθε φοιτητή.

Επιπλέον, μέσα από έναν ετήσιο κύκλο παράλληλων workshops, παρέχει στους φοιτητές όλα τα απαραίτητα εφόδια για να σταδιοδρομήσουν ευρύτερα στον χώρο της Γραφής (στη διαφήμιση, στον δημόσιο λόγο, στη δημοσιογραφία, στην επιμέλεια κειμένων κ.ά.)

Εξασφάλισε τη θέση σου άμεσα στα νέα τμήματα του MA Creative Writing, με προνομιακά δίδακτρα -30%, και ζήσε στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο μια ολοκληρωμένη εμπειρία Δημιουργικής Γραφής.

Το πρόγραμμα προσφέρεται στα ελληνικά.

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr

tags / adstories / ελcBlog