Ο Marilyn Manson δήλωσε σε συνέντευξή του στο Revolver ότι θα συμμετάσχει στην τηλεοπτική μεταφορά του μετα-αποκαλυπτικού βιβλίου του Stephen King «Το κοράκι».

«Ο Shooter Jennings κι εγώ κάναμε μια διασκευή του “The End” των the Doors, για μια μίνι σειρά του «Κορακιού» του Stephen King, στο οποίο θα παίξω κι εγώ» δήλωσε στο Revolver ο Marilyn Manson.

Το CBS All Access ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα προβάλλει μια σειρά 10 επεισοδίων βασισμένη στο διάσημο βιβλίο του Stephen King. Δεν υπάρχει καμία άλλη επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι που να επιβεβαιώνει το καστ, συνεπώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τους πρωταγωνιστές.

«Πρώτα ήρθαν οι μέρες της επιδημίας… Έπειτα ήρθαν τα όνειρα… Εφιάλτες που προειδοποιούσαν για την έλευση του σκοτεινού άντρα. Ο αποστάτης του θανάτου. Τα βήματά του ακούγονταν κάθε νύχτα στους δρόμους. Άρχοντας του πολέμου και πρίγκιπας του σκότους. Ήρθε η ώρα του. Η αυτοκρατορία του αναπτύσσεται στη Δύση και η στιγμή της “Αποκάλυψης” προβάλλει». [Απόσπασμα από το βιβλίο «Το κοράκι»]

Το CBS περιγράφει το «Κοράκι» ως «ένα αποκαλυπτικό όραμα ενός κόσμου εξοντωμένου από μια πανδημία και μπλεγμένου μέσα σε μια σχέση μεταξύ καλού και κακού». Ο συγγραφέας του, Stephen King, είχε δηλώσει τον Ιανουάριο ότι ήταν ενθουσιασμένος με την προοπτική της νέας μεταφοράς του βιβλίου, της οποίας τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Josh Boone.