Ο τρόπος να συνδεθεί ένα μουσείο του 17ου αιώνα στο Άρνσμπεργκ της Γερμανίας, που αποτελεί το Πολιτιστικό Φόρουμ της Ν. Βεστφαλίας με μια καινούργια πτέρυγα απαιτούσε πάνω από όλα φαντασία. Το αρχιτεκτονικό γραφείο Bez + Kock Architekten χρησιμοποίησε μια γέφυρα για να συνδέσει το Μουσείο του Sauerland, που στεγάζεται στο Landsberger Hof, και χρονολογείται από το 1605 με μία νέα πτέρυγα που περιλαμβάνει μια σειρά από αίθουσες για προσωρινές εκθέσεις.

Αρχικά το σχέδιο ήταν να συνδεθούν οι δυο δομές με ένα υπόγειο πέρασμα αλλά το αρχικό σχέδιο απορρίφθηκε και το νέο σχέδιο συνδέει με έναν εξαιρετικά ευφυή τρόπο το υπόγειο του αρχικού κτιρίου με τον τελευταίο όροφο του νέου κτιρίου που είναι σε πλαγιά με ένα διάδρομο που μοιάζει με γέφυρα. Η γέφυρα είναι κλειστή, με παράθυρα που βλέπουν την πόλη και την πολυσύχναστη Ruhrstrasse, ενώ η νέα κατασκευή συνδυάζεται φυσικά με το χτισμένο περιβάλλον της πόλης. Οι λευκοί τοίχοι και τα ανοιχτόχρωμα ξύλινα δάπεδα δημιουργούν φωτεινούς χώρους εκθέσεων και τα παράθυρα έχουν θέα σε όλη την πόλη.