«ΕΜΕΙΣ, οι πολίτες – χορηγοί βοηθούμε καθοριστικά στην υλοποίηση της νέας ταινίας του Δήμου Αβδελιώδη.

Δημιουργός ταινιών που έχουν χαρακτηρισθεί αριστουργήματα, ο Δήμος Αβδελιώδης ζητά τη συμβολή του καθένα μας για να ολοκληρώσει την ταινία που οραματίζεται, με θέμα ένα σύγχρονο, ψυχαγωγικό και πρωτότυπο παραμύθι στο φόντο της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης.

Τίτλος της, «Το Σατυρικό Δράμα των Αθηνών» που το σενάριό της στηρίζεται στο δημοφιλέστερο του θεατρικό έργο «Ο Μεγαλέξανδρος Νικάει τον Δράκο».

Ας δώσουμε τη δυνατότητα στον δημιουργό του «Δέντρου που Πληγώναμε» και της «Εαρινής Σύναξης των Αγροφυλάκων» να ολοκληρώσει αυτή την ταινία, για να δημιουργήσει ένα ακόμα αθάνατο έργο, που απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους, μικρούς και μεγάλους.

Ας συμβάλει ο καθένας μας μ’ ένα μικρό ποσό στην ολοκλήρωσή της.

Ας κάνουμε «Το Σατυρικό Δράμα των Αθηνών» δικό μας, δημιουργία όλων μας.  Ο σύνδεσμος για να μπείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο mail: [email protected]
μ’ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Οι Φίλοι του Δήμου Αβδελιώδη»

«ΤΟ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ»

Αγαπητοί μου φίλοι,ξεκινώ μια νέα ταινία, που εγώ ο ίδιος την έχω ‘δει’ νοερά και την έχω βιώσει από καιρό.Τώρα ήρθε η ώρα να γίνει«ΤΟ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ». Είναι μια εντελώς διαφορετική ματιά πάνω στην κρίσημε γέλιο και με συγκίνηση,και πρωταγωνιστές γνωστούς ήρωες από το θέατρο Σκιώναλλά και ήρωες από την ευρωπαϊκή λογοτεχνία και παράδοσηπαιγμένους από ηθοποιούς με ανάλογες μάσκες και κουστούμια.Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στον κινηματογράφοΕίμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να σας παρουσιάσω το αποτέλεσμα της ταινίας. Με την βοήθειά σας θα μπορέσω να το πραγματοποιήσω!

Gepostet von Δήμος Αβδελιώδης am Sonntag, 3. Februar 2019