Από τα πιο ενδιαφέροντα καλοκαιρινά ραντεβού είναι το ετήσιο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ίσως μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα και φέτος διεξάγεται από 1 έως και 5 Αυγούστου 2012. Και φέτος, όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και την κατασκήνωση αλλά και φίλοι της μουσικής από όλη την Ελλάδα, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής και των γειτονικών νομών κατασκηνώνουν επί 5 ημέρες το Νεστόριο Καστοριάς και εκεί, μπροστά στις όχθες του Αλιάκμονα, αποδεικνύουν ότι κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει τη χαρά και τις διακοπές στη φύση.

Το 2012, το River Party μας υπόσχεται ότι θα είναι καλύτερο από ποτέ, με περισσότερες προτάσεις ψυχαγωγίας και με δυνατές υπογραφές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 30 από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες και 2 σημαντικά ξένα συγκροτήματα, οι Thievery Corporation και οι Nouvelle Vague, θα δώσουν το “παρών” επί 5 ημέρες.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παράλληλες δραστηριότητες για τους φυσιολάτρεις. Extreme games για τους μικρούς κατασκηνωτές, όπως αναρρίχηση και τοξοβολία, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους όπως τουρνουά μπάσκετ, beach volley και ping pong αλλά και οργανωμένες εκδρομές στο βουνό κατά τη διάρκεια της ημέρας με πεζοπορίες στο Γράμμο και εξερεύνηση του ιδιαίτερου φυσικού τοπίου της περιοχής.

Ξεχωριστή θα είναι και η παρουσία του ραδιοφώνου του River Party αυτήν την χρονιά. Το River Radio θα εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο μέσα από τον χώρο του φεστιβάλ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του καθημερινά θα αναμεταδίδεται από τον Μελωδία στην Αθήνα, τον Ερωτικό στην Θεσσαλονίκη και ένα δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά, το πρόγραμμα θα αναμεταδίδεται και μέσω internet στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ: www.riverparty.org

Λοιπόν, φύγαμε για Νεστόριο τον Αύγουστο;

Προπώληση εισιτηρίων:

-Αγορές με πιστωτική κάρτα Live Tickets www.livetickets.gr
-Ticket Services: Πανεπιστημίου 39, Aθήνα (Στοά Πεσμαζόγλου, δίπλα στο μετρό Πανεπιστήμιο)
– Κατάστημα Public Συντάγματος ,Αθήνα
– Κατάστημα Public,Τσιμισκή 24, Θεσσαλονίκη
– Δημαρχείο Νεστορίου