Το Kέντρο Σύγχρονων Τεχνών της Οκλαχόμα, ο κορυφαίος χώρος για την εκπαίδευση και τις εκθέσεις σύγχρονης τέχνης, άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης της Οκλαχόμα. Με καθυστέρηση πέντε μηνών λόγω της καραντίνας το κέντρο για το οποίο η πόλη δηλώνει υπερήφανη αποτίνει φόρο τιμής όχι μόνο στο κοινό αλλά και στον ουρανό της Οκλαχόμα και το συνεχώς μεταβαλλόμενο φως της.

Ο αρχιτέκτονας από την Οκλαχόμα Ραντ Έλιοτ βρίσκεται πίσω από το έργο και το κέντρο άνοιξε με μια έκθεση που έχει τίτλο «Φωτεινή χρυσή ομίχλη». Η έκθεση έχει ως τίτλο μια φράση από το μιούζικαλ Οκλαχόμα!,  το πρώτο μιούζικαλ που γράφτηκε από το ντουέτο των Rodgers και Hammerstein.

Η έκθεση αναφέρεται θεματικά τόσο στην ιστορία του φωτός και του χώρου στην Οκλαχόμα όσο και στον μοναδικό ρόλο του φωτός στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος και της ταυτότητας στη σύγχρονη τέχνη παγκοσμίως. Παρουσιάζει μια διαφορετική γκάμα έργων τέχνης από Αμερικανούς και διεθνώς αναγνωρισμένους σύγχρονους καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν το φως για να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη αίσθηση του χώρου, χρησιμοποιώντας τον διευρυμένο χώρο της γκαλερί του νέου κτηρίου για να παρουσιάσουν σημαντικά έργα μεγάλης κλίμακας. Το τετραώροφο κτίριο έχει μια φωτεινή πρόσοψη και δομή που συλλαμβάνει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες αλλαγές των  καιρικών συνθηκών και αγκαλιάζει τις δραματικές αλλαγές στο φως και τον ουρανό που χαρακτηρίζουν το τοπίο.