Το νέο hip-hop μουσικό σχήμα People Out East κυκλοφορεί το πρώτο του EP με τίτλο ”Planet East”.

Το 2021 αποτελεί την αφετηρία του συγκροτήματος στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Το πρώτο τους EP κυκλοφορεί από την 1η Νοεμβρίου σε όλες τις μουσικές – διαδικτυακές πλατφόρμες.

People Out East - Planet East

Οι People Out East, βαθιά επηρεασμένοι από τους παλμούς του αστικού κέντρου της πρωτεύουσας, αποτυπώνουν, ως επί το πλείστον, με αυτοβιογραφικό στίχο την καθημερινότητα και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτήν. Το αποτέλεσμα δημιουργεί μία μυστήρια ατμόσφαιρα, ταιριαστή με την αύρα της εποχής, προάγοντας την τέχνη του δρόμου και εκπληρώνοντας παράλληλα την ανάγκη για δημιουργία.

Οι People Out East είναι ένα νέο hip-hop μουσικό σχήμα από τα κεντροανατολικά της Αθήνας. Η ομάδα πλαισιώνεται από έναν βασικό παραγωγό – beatmaker, Bark o’clock ή αλλιώς Οδυσσέα και από τρεις MCs, tas33 ή αλλιώς Τάσο, Freddy Quell ή αλλιώς Άλεξ, Τroubles all around me ή αλλιώς Γιώργο, ο τελευταίος εκ των οποίων έχει διπλό ρόλο (MC-παραγωγός).

People Out East - Planet East

Τα παραπάνω μέλη του People συνθέτουν ένα κράμα χαρακτήρων και ηλικιών (από 23 έως 33 ετών) παντρεύοντας την κουλτούρα των 90s με τον νέο ήχο της εποχής.

People Out East - Planet East