Ζούμε στην εποχή που η υψηλή γαστρονομία αγγίζει πολλές φορές την τέχνη. Το ίδιο ισχύει και για τη ζαχαροπλαστική. Τα γλυκά δεν είναι πλέον μόνο εντυπωσιακά στη γεύση αλλά και στην εμφάνιση. Φανταστείτε μια τούρτα με ορόφους, επίπεδα και διακοσμητικά. Φτιαγμένη από τα καλύτερα υλικά και διακοσμημένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Δεν είναι μια κλασική τούρτα γάμου

Κλείστε λοιπόν τα μάτια και ταξιδέψτε μέχρι τη μακρινή Ρωσία. Εκεί ο ζαχαροπλάστης Renat Agzamov, δημιουργεί τούρτες βγαλμένες κυριολεκτικά από ένα όνειρο. Πρωταθλητής της χώρας του στη ζαχαροπλαστική και νικητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ο πρώην παίκτης του μποξ είναι μέλος της ολυμπιακής ομάδας της Ρωσίας και ένας από τους πιο ιδιαίτερους τεχνίτες του κόσμου.

Τούρτες και για παιδιά.

Η ομάδα του με έδρα τη Μόσχα δημιουργεί μια σειρά από αριστουργήματα και απαρτίζεται από διακοσμητές, ανθοπώλες και φωτογράφους. Για αυτούς η τούρτα των ονείρων σας είναι προσωπικό στοίχημα αφού τη δημιουργούν και τη σχεδιάζουν από το μηδέν.

Με στόχο να μην σταματά ποτέ και να βελτιώνεται συνεχώς ο Ρώσος ζαχαροπλάστης έχει εκπαιδευτεί στη Γαλλία από τον Olivier Bojara, έναν από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες παγκοσμίως με σκοπό να χρησιμοποιεί τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες στη ζαχαροπλαστική.

Εξάλλου το σύνθημα της ομάδας του είναι: «Έχουμε ενώσει τους καλύτερους ειδικούς για να φτιάξουμε τα καλύτερα κέικ!»

Αν τώρα εσείς θέλετε να πειραματιστείτε στην τούρτα των ονείρων σας και δεν προλαβαίνετε να πετάξετε μέχρι τη μακρινή Μόσχα σας έχουμε τη λύση.

Ξεκινήστε με βούτυρο Lurpak για σίγουρη επιτυχία και βάλτε όλη σας την αγάπη. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει!