Το ελculture σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών δίνει την ευκαιρία σε 10 αναγνώστες να συμμετάσχουν σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Διευθυντή της Κ.Ο.Α, Στέφανο Τσιαλή.

Η συνάντηση αυτή θα αποτελέσει σημείο έναρξης ενός κύκλου πρωτότυπων δράσεων με σκοπό τη γνωριμία με το «μη παραδοσιακό» κοινό της ορχήστρας, καθώς και τη μύησή του στη συμφωνική μουσική.

Έτσι λοιπόν, οι 10 τυχεροί αναγνώστες του ελculture, που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα συναντήσουν μαζί με άλλους 110 συμμετέχοντες τον Στέφανο Τσιαλή, με χαλαρούς όρους «παρέας» και συζήτησης.

Στη συνάντηση αυτή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, στις 19:00 στο ξενοδοχείο «Hilton Αθηνών», οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του με τη συνοδεία κρασιού και να του θέσουν τα ερωτήματά τους.

Πληροφορίες διαγωνισμού
Εάν επιθυμείτε να παρευρεθείτε στη συζήτηση με τον Στέφανο Τσιαλή, μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του ελculture.gr και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στέλνοντας e-mail με θέμα «Συνάντηση ΚΟΑ» καθώς και ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου στο info@elculture.gr μέχρι την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 12:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι νικητές ενημερώθηκαν με προσωπικό e-mail