Η Lady Gaga ένωσε τις δυνάμεις της με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) και ετοιμάζει ένα special event, το “One World: Together At Home”, με στόχο τη στήριξη των εργαζομένων στην υγεία που αγωνίζονται καθημερινά ενάντια στον COVID-19. Οι οικοδεσπότες της συναυλίας θα είναι οι Αμερικάνοι παρουσιαστές Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert, και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τα κανάλια ABC, CBS και NBC, καθώς και με online streaming σε Facebook, Instagram, Twitter, YouTube και άλλες πλατφόρμες στις 18 Απριλίου από τις  17:00 (19 Απριλίου, 3 π.μ. ώρα Ελλάδος).

Στην online συναυλία εκτός από τη Lady Gaga θα λάβουν μέρος η Billie Eilish με τον αδελφό της Finneas, η Lizzo, ο J Balvin, ο Stevie Wonder, ο Paul McCartney, ο Billie Joe Armstrong των Green Day, η Alanis Morissette, ο Burna Boy, ο Andrea Bocelli, ο Chris Martin των Coldplay, ο Eddie Vedder των Pearl Jam, ο Elton John, ο John Legend, η Kacey Musgraves, ο Keith Urban και ο Κινέζος πιανίστας Lang Lang.

Ο Οργανισμός Global Citizen που διοργανώνει αρκετά homemade βίντεο που βλέπουμε αυτήν την περίοδο με τους καλλιτέχνες, συνεργάζεται με τον Π.Ο.Υ για αυτό το σπουδαίο γεγονός. Το Together at Home, που ξεκίνησε μόλις τον περασμένο μήνα, παρουσίαζε homemade συναυλίες από καλλιτέχνες που είναι σε απομόνωση, με πρώτο καλλιτέχνη τον Chris Martin των Coldplay. Μέχρι στιγμής, η Lady Gaga έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό για την καταπολέμηση του COVID-19 που ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια δολάρια, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.