Η Πρωτοβουλία της Polyeco για τη σύγχρονη τέχνη PCAI βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για τα Corporate Art Awards 2018, η μοναδική ελληνική εκπροσώπηση σε αυτό το διεθνή θεσμό που εντάσσεται στο πρόγραμμα “Arts Patrons of the XXI century”. Τα βραβεία θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια τελετής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο των εορτασμών για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Τα Corporate Art Awards επιδιώκουν να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα και τη διάδοση των βέλτιστων πρακτικών στη συνεργασία μεταξύ του Εταιρικού Κόσμου και του Κόσμου της Τέχνης. Ο συγκεκριμένος θεσμός ξεκίνησε το 2016, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιταλικού Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ μεταξύ των Υποψήφιων για το 2018 συμπεριλαμβάνονται διεθνείς εταιρείες και οργανισμοί όπως American Express, BMW, Fiat, Collection Pictet, Deutsche Bank, Google Arts & Culture, HBC, Würth Group κ.ά.

Μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου 2018 οι φίλοι του PCAI μπορούν να ψηφίζουν υπέρ του οργανισμού για την υποψηφιότητα του για το Βραβείο Corporate Social Media. Η διαδικασία είναι απλή: Στην επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων, μπορεί κανείς να ψηφίσει με το πάτημα του συμβόλου με την καρδιά στη σελίδα πάνω αριστερά.