Το Taste of Athens ήρθε στην Αθήνα για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Φέτος, η γνωστή πλέον διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο από τις 19 έως 22 Σεπτεμβρίου.

Στο φετινό φεστιβάλ θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τα ξεχωριστά μενού από 18 διακεκριμένους σεφ από κάποια από τα πλέον γνωστά εστιατόρια στην πόλη. Από το Varoulko Seaside στο Μικρολίμανο θα συμμετέχουν οι Λευτέρης Λαζάρου και Γιάννης Παρίκος ενώ από το Balthazar ο Χριστόφορος Πέσκιας, από το Vezene και το Birdman o Άρης Βεζενές, την πολυβραβευμένη Σπονδή ο Άγγελος Λάντος και την Hytra ο Τάσος Μαντής. Από την Fuga του Μεγάρου Μουσικής ο Δημήτρης Κατριβέσης, από το Ψωμί & Αλάτι ο Γιάννης Λουκάκος και το Mr. Pug Athens ο Γιώργος Βενιέρης ενώ από το ΦΒΚ στο Παγκράτι ο Δήμος Μπαλόπουλος. Από το Artisanal στην Κηφισιά ο Δημήτρης Δημητριάδης και την αγαπημένη Cookoovaya οι Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος και οι Κλεομένης Ζουρνατζής και Περικλής Κοσκινάς. Τέλος ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος από το Sense και από το Ergon οι Λευτέρης Αθανασόπουλος και Παναγιώτης Ξανθής.

Μενού στα 3,6,9 και 12 ευρώ από 14 διαφορετικά εστιατόρια

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται live cooking sessions από τους Pascal Aussignac, Herve Deville, Ασημάκη Χανιώτη, Θάνο Φέσκο, Άνταμ Κοντοβά, Κωνσταντίνα Κοντεσοπούλου και Γωγώ Δελογιάννη. Μια σειρά από οινογνωσίες και γευσιγνωσίες θα συμπληρώσουν το φεστιβάλ και θα κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο ολοκληρωμένη.

Ο Pascal Aussignac θα εμφανιστεί και το φετινό φεστιβάλ

Θα απολαύσουμε μουσική από τον En Lefko 87,7, cocktail και κρασιά από γνωστά ελληνικά οινοποιεία. Θα λειτουργήσουν δραστηριότητες για παιδιά και εργαστήρια κεραμικής καθώς και ομιλίες. Τέλος, φέτος θα διεξαχθούν Taste Walks, μια γαστρονομική βόλτα στην Αθήνα που θα χαρίσει στους συμμετέχοντες μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Ο Herve Deville ο δεύτερος ξένος σεφ του φεστιβάλ θα επισκεφτεί την Αθήνα για πρώτη φορά

Όπως και πέρσι υπάρχουν εισιτήρια 2 κατηγοριών με 7 διαφορετικές χρονικές περιόδους που μπορούμε να επισκεφτούμε το φεστιβάλ. Για τους κατόχους VIP εισιτηρίων θα λειτουργεί παράλληλα VIP lounge με ξεχωριστές δραστηριότητες.

Από την Πέμπτη το βράδυ μέχρι την Κυριακή το Ζάππειο θα γεμίσει με την αφρόκρεμα της γαστρονομίας καθώς και foodies από κάθε γωνιά της πόλης!