Intro

Το «One Weeks Journal» υποδέχεται αυτή την εβδομάδα τους «Patari project», οι οποίοι μετά τη μεγάλη επιτυχία τους«Πιάνω Παπούτσι Πάνω στο Πιάνο», όπου διασκεύασαν το παραμύθι της Σταχτοπούτας, επέστρεψαν και φέτος στο Θέατρο Πόρτα με την παράσταση «Χιονάνοι» για να βυθιστούν στον κόσμο της Χιονάτης και των Επτά Νάνων.

Οι ηθοποιοί Θεοδόσης Κώνστας, Θάνος Λέκκας, Ειρήνη Μακρή, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Γιώργος Σύρμας, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Αποστόλης Ψυχράμης περάσανε μια εβδομάδα μαζί μας και μας δείχνουν στιγμές της καθημερινότητας της δικής τους και ταυτόχρονα των ηρώων που υποδύονται στην παράσταση

The One Weeks Journal

Patari Project

Δευτέρα

Κατερίνα Μαυρογεώργη– Βασίλισσα/ Μητριά
Βασίλης Παναγιωτόπουλος– Χουάν

Η μέρα ξεκινάει. Smoothie ενέργειας για την Βασίλισσα, δυνατός καφές για τον Χουάν. Εκείνη ετοιμάζεται για μάχη. Εκείνος, για ταλαιπωρία.

 

Τρίτη

Ειρήνη Μακρή  Άννυ

Τις Τρίτες στο παλάτι είχαμε πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η μέρα ξεκινούσε με κολύμβηση, ως συνήθως, μετά ακολουθούσε το μάθημα αγγλικών, το φαγητό και το απόγευμα έκανα προπόνηση καράτε.

Αυτή η Τρίτη, όμως, ήταν χωρίς ωρολόγιο πρόγραμμα. Με τα παιδιά πήγαμε στο ποτάμι και είδαμε το πιο μεγάλο ηλιοβασίλεμα που έχω δει ποτέ μου! Καθίσαμε  στην όχθη χωρίς να μιλάμε για 20 ολόκληρα λεπτά! Ακουγόταν μόνο το νερό και ο αέρας.

Α! Στο γυρισμό για το σπίτι βρήκα αυτό το λουλούδι που είναι σαν ν’ ανθίζει αστράκια και το πήρα. Θα το βάλω στο τραπέζι του φαγητού, για να χαρούμε 🙂

Τετάρτη

Απόστολος Ψυχράμης Περικλής

Οι φωτογραφίες φτιάχνουν την ιστοριούλα με τη σειρά.
Και στο τέλος o ροκ ύμνος, μιας και τραγουδώ απόσπασμα του στο έργο μας.

Πέμπτη

Γιώργος Σύρμας Μηνάς Κούρτογλου

Αααα, τουλάχιστον ένα ρεπό την εβδομάδα χρειάζεται ασυζητητί! Κάθε Πέμπτη, κάνω ένα διάλειμμα από τη φακοκαλλιέργεια και…ποιος με πιάνει! Το ποτάμι του δάσους έχει τα πιο νόστιμα ψαράκια! Μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνα αλλά ο καλός ο ψαράς δε φοβάται ζόρικες αθερίνες και αλανιάρες πέστροφες! Πετονιά έτοιμη! Δολώματα στη θέση τους! Καλάμι, καμάκι και φύγαμε!

Παρασκευή

Θάνος Λέκκας Χρήστος
Επιτέλους Παρασκευή.
Η μέρα που τα δίνεις όλα με χαρά!!
Πίνουμε το σούπερ πρωινό μας…

Πάω να ξυριστώ…

Και τώρα συγγνώμη. Πάω να βρω τα αδέλφια μου για δουλειά!!!

Τι δουλειά κάνουμε ;
Μαζεύουμε φακές 😉

Σάββατο

Θεοδόσης Κώνστας Θοδωρής Κούρτογλου

Το Σάββατο είναι η μέρα της ελευθερίας. Ξυπνάω και νιώθω άπειρες δυνατότητες, ότι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω: να σκαρφαλώσω σε βουνό, να σταθώ κόντρα στον άνεμο, να κάνω βουτιά στο κενό, να πέσω με τα μούτρα στον καναπέ μου και να μείνω εκεί όλη μέρα… Το Σάββατο είμαι γίγαντας και κανείς δε μπορεί να με σταματήσει.

Κυριακή

Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος

Και για να κλείσει όμορφα η εβδομάδα Κυριακή πρωί εκδρομούλα στο δάσος…

και το μεσημεράκι οικογενειακό τραπέζι με τι άλλο… από τις αγαπημένες μας φακές!!

Καλή μας όρεξη… και καλή εβδομάδα!!!

 —

 Info παράστασης:

«Xιονάνοι»: Οι Patari Project διασκευάζουν την ιστορία της Χιονάτης | 5 Νοεμβρίου 2017 – 1 Απριλίου 2018 | Θέατρο Πόρτα