Στην αγγλική κομητεία του Leicestershire, μέσα σε ένα ιστορικό σκηνικό κάθε χρόνο, στο ιστορικό χωριουδάκι το Nevill Holt, κάθε χρόνο γίνεται ένα υπαίθριο φεστιβάλ που περιλαμβάνει πολιτιστικές, ανθοκομικές και γαστρονομικές δράσεις.

Σε αυτόν τον χώρο, η αρχιτεκτονική εταιρεία Witherton Watson Mann ανέλαβε και μετέτρεψε έναν στάβλο σε θέατρο, και το σχέδιο μετατροπής του μπήκε στη βραχεία λίστα των φετινών υποψηφίων έργων για το μεγαλύτερο βραβείο που δίνεται σε Βρετανούς αρχιτέκτονες, το RIBA Stirling Prize 2019. Το θέατρο των 400 θέσεων βρίσκεται μέσα σε έναν στάβλο του 17ου αιώνα και οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν μια δομή με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ακουστική του χώρου.

Ενώ εξωτερικά τίποτα δεν φαίνεται να έχει «πειράξει» τη δομή του στάβλου, η σύγχρονη κατασκευή αποκαλύπτεται μόλις περάσει κάποιος την είσοδο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το θέατρο καλωσορίζει τους επισκέπτες σε έναν χώρο γεμάτο με απαλό, φυσικό φως και με μια πλούσια παλέτα υλικών από πέτρα και ξυλεία. Το κοινό και οι καλλιτέχνες μπορούν πλέον να απολαύσουν όπερα παγκόσμιας κλάσης σε αυτόν τον μοναδικά οικείο και εκπληκτικό χώρο.