Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σπάικ Λι με ένα συγκινητικό βίντεο 3.30 λεπτών αποτίει φόρο τιμής στην πόλη που έχει δοκιμαστεί όσο καμία, την αγαπημένη του Νέα Υόρκη.

Βέρος Νεοϋορκέζος ο Σπάικ Λι κάνει μια περιπλάνηση στην έρημη πόλη σε μεσίστιες και κουρελιασμένες σημαίες, σε άδειους σταθμούς, στο χρηματιστήριο-φάντασμα στο σημείο μηδέν, για να τιμήσει τους  ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην πόλη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού

«Η ταινία είναι μια επιστολή αγάπης προς τους ανθρώπους της πόλης. Απλή και λιτή», ανέφερε σχολιάζοντας την ταινία μικρού μήκους ο Σπάικ Λι.

Κινηματογραφώντας με φιλμ, super-8 τα εμβληματικά μνημεία της Νέας Υόρκης, το Άγαλμα της Ελευθερίας, τη Ρόδα του λούνα παρκ στο Κόνεϊ Άιλαντ και τη Γέφυρα του Μπρούκλιν με το εμβληματικό τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα New York-New York και τη φωνή του να ταξιδεύει μέσα στην ταινία o Σπάικ Λι με μια μοναδική και μελλοντικά ιστορική καταγραφή της άδειας από την πανδημία πόλης καταλήγει με το Empire State Building να φωτίζεται με κόκκινο χρώμα σε ένδειξη υποστήριξης των εργαζόμενων στον τομέα υγείας σε όλη την πόλη.

Οι άνθρωποι στην ταινία του, τρομαγμένοι περαστικοί και ήρωες της πρώτης γραμμής  παρελαύνουν και με την ύπαρξη και τον αγώνα τους στέλνουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.