«Ασημένια Οικονομία & Ανάπτυξη Τουρισμού Τρίτης Ηλικίας»: Ομιλία Γιάννη Τούντα και Αρίστου Δοξιάδη στην ΠΥΡΝΑ

Μια συζήτηση για τη ραγδαία ανάπτυξη του Τουρισμού της Τρίτης Ηλικίας

Στις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται διεθνώς περιλαμβάνεται η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, η επιμήκυνση του προσδόκιμου ζωής, η βελτίωση της υγείας και η άνοδος του τουρισμού. Αυτές οι αλλαγές, μαζί με την αύξηση του ΑΕΠ των περισσότερων χωρών, έχουν συντελέσει στη ραγδαία ανάπτυξη του Τουρισμού Τρίτης Ηλικίας. Τα θέματα αυτά συζητούν στην πολιτιστική εταιρεία ΠΥΡΝΑ ο Καθηγητής Κοινωνικής & Προληπτικής Ιατρικής Γιάννης Τούντας και ο Οικονομολόγος Αρίστος Δοξιάδης, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 18.30.

Είναι η πρώτη από μία σειρά τριών ομιλιών αφιερωμένων στους «ασημένιους» πολίτες (65+ ετών) που αποτελούν πλέον δραστήριο τμήμα της κοινωνίας, της οικονομίας και της ανάπτυξης, με αφορμή και τα «ασημένια» γενέθλια που γιορτάζει φέτος η ΠΥΡΝΑ, με 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Ακολουθούν δύο ακόμα ομιλίες της σχετικής ενότητας: «Smart Aging- Μεγαλώνοντας Έξυπνα» με την Eύη Χατζηανδρέου, Ιατρό, Δρα. Δημόσιας Υγείας Παν/μίου Harvard (2/4, 18.30) και «Επιτέλους, γερνάμε καλά» με τον Παύλο Σακκά, Ομότιμο Καθηγητή Ψυχιατρικής (9/4, 18.30).

Όλο το νέο πρόγραμμα της Πύρνας είναι διαθέσιμο στο www.pyrna.gr, με συνεχείς ενημερώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΠΥΡΝΑ: Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, καθημερινά εκτός Τετάρτης, 10:00-14:00 & 17:00-19:00, τηλ. 2106230913, fax: 2106232141, email: [email protected].

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

18 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Κοκκιναρά 43, 145 63 Κηφισιά

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.