Atopos BlahBlahBlah: #SelfPublishBeHappy

Workshop με τον ιδρυτή του Self Publish Be Happy του Λονδίνου

Στο πλαίσιο του προγράμματος Atopos BlahBlahBlah υπό την επιμέλεια του Βασίλη Ζηδιανάκη, ο οργανισμός Atopos cvc συνεργάζεται με τον Bruno Ceschel και το Self Publish Be Happy του Λονδίνου. Μετά την Tate Modern, το ICA, τη Serpentine και το Aperture Foundation ο ιδρυτής του SPBH θα βρεθεί στην Αθήνα και στην Atopos cvc στις 8 Απριλίου για να μιλήσει για την έρευνά του γύρω από τις ανεξάρτητες εκδόσεις και για να παρουσιάσει το project SPBH TV αλλά και το νέο του βιβλίο, ένα μοναδικό εγχειρίδιο-μανιφέστο γύρω από τα DIY photobooks και τις καλλιτεχνικές εκδόσεις.

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου, παράλληλα με το workshop, το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση της Atopos cvc και να γνωρίσει τον Jamie Shaw των SPBH, ο οποίος θα έχει στήσει το δικό του zine-making studio μέσα στο κτίριο του οργανισμού. Την Κυριακή στις 17:30 θα ακολουθήσει πάρτυ με αφορμή την παρουσίαση του νέου zine με drinks, chit-chat και ελεύθερη είσοδο.

Σχετικά με το Self Publish Be Happy
Το φαινόμενο Self Publish Be Happy αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα στήριξης και προβολής των DIY εκδόσεων και των self-publishers ανά τον κόσμο ενώ έχει παρουσιαστεί εκτενώς μεσω the Guardian, Dazed και the FT μεταξύ άλλων. Ο οργανισμός με βάση το Λονδίνο ιδρύθηκε το 2010 από τον Bruno Ceschel και είναι αφιερωμένος στις ανεξάρτητες εκδόσεις φωτογραφίας και στη συλλογή και μελέτη τους μέσω workshops, live events και on/offline projects. Το Self Publish, Be Happy έχει συνεργαστεί με σημαντικά πολιτιστικά ιδρύματα και οργανισμούς όπως Tate Modern, The Photographer’s Gallery, ICA, Serpentine Galleries, C/O Berlin, Aperture Foundation και Kunsthal Charlottenborg.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.