Οι Autarkic και Simple Symmetry έρχονται στο Romantso

Autarkic Simple Symmetry Romantso

Ένα πολυεθνικό Line-up με τους Simple Symmetry, Autarkic, Eiger Drums Propaganda, Blue Lagoon και Chevy

Ρομάντσο, Needless και Κορμοράνος επιστρέφουν στη δοκιμασμένη τριπλή συνεργασία τους, παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο event τους έως τώρα. Ένα πλούσιο, πολυεθνικό Line-up που αποτελείται από τους Ρώσους Simple Symmetry στην πρώτη τους επίσκεψη στην Αθήνα, τον Autarkic, αυτή τη φορά σε live εμφάνιση, τον Γάλλο Eiger Drums Propaganda των Pilotwings και τους resident DJs Blue Lagoon και Chevy.

Simple Symmetry

Οι Simple Symmetry είναι τα αδέρφια Sasha και Sergey Lipski από τη Μόσχα. Ξεκίνησαν από τα σκοτεινά υπόγεια της γενέτειρας πόλης τους καθιερώνοντας τον underground πολυσυλλεκτικό ήχο τους, βρήκαν γρήγορα στέγη στην Disco Halal του Moscoman και αυτή τη στιγμή περιοδεύουν ανά τον κόσμο παίζοντας τα εκστατικά DJ set τους, όπου μιξάρουν ψυχεδελική ηλεκτρονική μουσική από κάθε πλευρά του πλανήτη με post-punk επιρροές – στα πρότυπα των Red Axes, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν και την κυκλοφορία του πρώτου τους ολοκληρωμένου άλμπουμ.

Simple Symmetry by Nuphar Blechner

Autarkic

O Autarkic είναι ο Nadav Spiegel από το Tel Aviv. Η καριέρα του ξεκίνησε το 2015 όπου και άρχισε να κυκλοφορεί μουσική σε Labels όπως Golf Channel, Turbo και Disco Halal, μεταξύ άλλων. Κάθε χρόνο που περνάει, εμπλουτίζει συνεχώς τη δισκογραφία του με indie-club διαμάντια. Αυτή τη φορά θα παρουσιάσει ένα από τα φημισμένα Live Show του, όπου ανασυνθέτει ζωντανά την high-energy μουσική του με synths, samplers και φωνή.

Autarkic by arielefron

Eiger Drums Propaganda

O Eiger Drums Propaganda είναι ο Louis E Bola από τη Λυών. Είναι το 1/2 των Pilotwings και μόνιμος πλέον κάτοικος Αθηνών. Με το συγκεκριμένο project έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο δίσκους στην Macadam Mambo συνδυάζοντας τις ambient/krautrock/weirdo εμμονές του, συνεργαζόμενος με μια πληθώρα φίλων και συναδέλφων μουσικών.

Eiger Drums Propaganda

Blue Lagoon και Chevy

Οι Blue Lagoon και Chevy από την Αθήνα είναι οι δύο κεντρικές φιγούρες και resident DJs των Κορμοράνου και Needless αντίστοιχα. Ο πρώτος θα ξεκινήσει τη βραδιά και ο δεύτερος θα παίξει τελευταίος, βάζοντας ο καθένας την υπογραφή του σε μια συνεργασία που έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει ονόματα όπως Baris K, Lovefingers, Lena Willikens και Moscoman.

Blue Lagoon

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.