Η Γιώτα Νέγκα, μια λαϊκή φωνή της σύγχρονης ιστορίας  του ελληνικού τραγουδιού, επιστρέφει μετά την περιοδεία της στην Ελλάδα το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και για 5 μόνο Σάββατα στον Σταυρό του Νότου Plus.

«”Αυτό που θέλεις στη ζωή το καταφέρνεις” είναι ο τίτλος του έκτου προσωπικού της  άλμπουμ, που βάζει στη φαρέτρα της Γιώτας ακόμη περισσότερα τραγούδια και είναι και ο τίτλος των μουσικών βραδιών στο Σταυρό. Στο νέο αυτό κύκλο live η Γιώτα μας παρουσιάζει, με τις επιλογές τραγουδιών που έχει κάνει,  την ιστορία της: πώς έφτασε ως εδώ, τι πραγματικά ονειρευόταν όταν ξεκίνησε να τραγουδάει και ποσά από αυτά τα όνειρα υλοποιήθηκαν.

“Ξεκίνησα να αγαπώ και να μελετώ τα λαϊκά τραγούδια που άκουγα από μικρή. Ονειρευόμουν να τα τραγουδώ. Τα κατάφερα. Ονειρευόμουν να μου χαρίσουν οι δημιουργοί τα δικά μου τραγούδια. Τα κατάφερα. Όλα ξεκίνησαν όταν συνάντησα τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, το μουσικό ταξίδι συνεχίστηκε με τον Βαγγέλη Κορακάκη , τον Κώστα Λειβαδά και τον Θοδωρή Γκόνη, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου και μέσα από πολλές συνεργασίες με σπουδαίους κι αγαπημένους ανθρώπους του τραγουδιού έρχομαι σήμερα να πω με βεβαιότητα ότι “Αυτό που θέλεις στη ζωή το καταφέρνεις”. Αυτός είναι ο τωρινός σταθμός στην καριέρα της, ο νέος της δίσκος που “ντύνεται” με λόγια και μελωδίες που της χάρισαν ο Νίκος Μωραΐτης και ο Νίκος Μερτζάνος.

Σ’ αυτόν λοιπόν  τον  κύκλο παραστάσεων το κοινό θα ακούσει και θα σιγοτραγουδήσει τραγούδια που πρώτη φορά αγάπησε από τη Γιώτα: “Με τα μάτια κλειστά”, “Δίκιο”, “Έχω άνθρωπο”, “Δε με κρατάει ό,τι θυμάμαι” , τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά της όπως το “Βρες μου έναν άλλον”, “Διάρκεια μιας ζωής”,  “Πανοπλία”, αλλά και παλιά λαϊκά τραγούδια που αγαπήθηκαν ξανά μέσα από την ερμηνεία της».