45 Caliber + Aveline + Τα Oρκ της Ραφήνας Live

Μία βραδιά με ροκ ατμόσφαιρα

Οι Aveline, τα Ορκ της Ραφήνας και οι headliners της βραδιάς 45 Caliber μοιράζονται το stage του six d.o.g.s σε ένα δυνατό live.

Οι 45 Caliber παίζουν Heavy/Hard Rock και είναι έτοιμοι να εκπυρσοκροτήσουν ανά πάσα στιγμή. #45Triggered

Οι Aveline είναι μια alternative rock μπάντα από την Πάτρα. Σχηματίστηκαν το 2015, επηρεασμένοι κυρίως από hard rock, post punk και pop rock ακούσματα. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησαν τα πρώτα τους singles, “Far Away (Into a beautiful world)” και “Final Destination”. Ακολούθησε το 2016 το πρώτο τους EP “Tranquilizer” καθώς και live τους σε χώρους και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.

Όταν στη Ραφήνα δυο φίλοι κιθαρίστες (Αντρέας Όρκ-κιθαρίστας, Γρηγόρης Όρκ-drummer) αποφάσισαν ότι ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι έγιναν … συγκρότημα. Την πρόωρη αποχώρηση του τραγουδιστή (Παναγιώτη Όρκ) ήρθε να καλύψει ο Στάθης Όρκ και την κενή θέση του μπασίστα ο μπουζουκτσής Μίλτος Όρκ. Έτσι, χωρίς να το καταλάβουν, οι 4 μικροί ραφηνιώτες απελευθέρωσαν ενα ασταμάτητο κτήνος, εν ονόματι «Τα Oρκ της Ραφήνας».

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.