Baby Guru IV live

«Baby Guru IV live» στο Gagarin 205

Με υλικό από το νέο τους LP που κυκλοφορεί από την Inner Ear

Ως τετράδα πλέον (Prins Obi, King Elephant, Sir Kosmiche και Kon Kon), οι Baby Guru συνεχίζουν να παράγουν μουσική χωρίς διακοπή από το 2010 – τόσο ως συγκρότημα όσο και με τους προσωπικούς τους δίσκους.

Με 7 κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους (Yogi Sister EPs vol. 1-3, Baby Guru, Pieces, Marginalia, Sunshine Special), εμφανίσεις σε διεθνή φεστιβάλ (CMJ, Eurosonic, Europavox) και διακρίσεις από μεγάλα μουσικά μέσα (MTV IGGY’s Top 5 Discoveries @ CMJ) αποτελούν μία από τις πιο δημιουργικές ομάδες μουσικών της χώρας.

Το 2017 τους φέρνει αισίως στο τέταρτο LP, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Inner Ear, για ακόμα μια φορά πρόθυμους να διευρύνουν τα όρια παραδίδοντας το πιο μεστό σύνολο τραγουδιών τους μέχρι σήμερα, τόσο από μουσικής όσο και από στιχουργικής πλευράς.

Οι Baby Guru παραμένουν ανοιχτοί σε νέες κατευθύνσεις, χωρίς να ξεχνούν τις ρίζες τους ή τον ήχο που τους έχει χαρακτηρίσει, και φαίνονται αρκετά ώριμοι ώστε να μπορούν να μεταφέρουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους για την καθημερινότητα, τους ανεκπλήρωτους έρωτες, τις ψευδαισθήσεις της φήμης, τα μισοξεχασμένα όνειρα, τα φανταστικά folk συγκροτήματα και τα φρικιά της ντίσκο. Το “IV” είναι ένας ύμνος στη ζωή του συγκροτήματος και στο έργο των τεσσάρων παιδικών φίλων, που αναζητούν αυθεντικές μορφές έκφρασης σε έναν σκληρό κόσμο.

Το “IV” κυκλοφορεί σε διάφανο βινύλιο, CD και ψηφιακό album από την Inner Ear.

Special guest: Moa Bones

Ο Μoa Bones (Δημήτρης Αρώνης) είναι τραγουδοποιός και πολυοργανίστας, γεννημένος στην Αθήνα τον Μάιο του 1981. Έχοντας ήδη ενεργή παρουσία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας των Modrec, το 2006 αρχίζει να γράφει και να κυκλοφορεί δικά του τραγούδια με το όνομα Palindrom.

Συνέντευξη: Περπατώντας στα Εξάρχεια με τον Moa Bones

Έπειτα από μια 5ετία πολλών συναυλιών, σκόρπιων ηχογραφήσεων και την κυκλοφορία του EP “Βy Μy Side” ο Μoa Bones κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του “Aquarelles” στην Restless Wind. Το Μάιο του 2015 επανήλθε με το νέο του album “Spun”, που κυκλοφόρησε από την Inner Ear Records και το οποίο κοινό και κριτικοί υποδέχτηκαν με θέρμη. Το Spun πήρε πολύ καλές κριτικές σε εγχώρια και ξένα sites και blogs ενώ φιγούραρε σε πάρα πολλές λίστες ως μια απο τις καλύτερες εγχώριες κυκλοφορίες του 2015.

Αυτό τον καιρό ξεκινά μια καινούρια περίοδος για τον Moa Bones καθώς ηχογραφεί καινούριο υλικό και νέοι μουσικοί προστίθενται στο σχήμα. Με το Γιάννη Ράλλη (ηλεκτρική κιθάρα) και τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο (κοντραμπάσο), το 2017 θα παρουσιάσουν παλιό και καινούριο υλικό, δίνοντας στην ως τώρα τραγουδοποιία του Moa Bones την ενέργεια και τη ζωντάνια του folk rock.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.