Ο Βασίλης Γισδάκης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης σε ένα recital με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι

Βασίλης Γισδάκης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Δυο σημαντικοί καλλιτέχνες της σύγχρονης γενιάς

Ο ερμηνευτής Βασίλης Γισδάκης, και ο σολίστας κιθαρίστας και συνθέτης Μανόλης Ανδρουλιδάκης συναντιούνται στη σκηνή της Σφίγγας τις Τετάρτες 8 και 15 Μαΐου και θα παρουσιάσουν ένα ρεσιτάλ με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι με τίτλο «Απ’ την ψυχή… ως την ψυχή…».

Δυο σημαντικοί καλλιτέχνες της σύγχρονης γενιάς, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή πορεία στην ελληνική μουσική και το τραγούδι.

Ο Βασίλης Γισδάκης «σπούδασε» το τραγούδι ξεκινώντας τη μουσική διαδρομή του δίπλα στον Μάνο Χατζιδάκι. Ήταν ο τελευταίος ερμηνευτής του, συνεργάστηκε και τραγούδησε υπό την διεύθυνση του σε συναυλίες ανά την Ελλάδα, μέχρι το θάνατο του συνθέτη.

Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, έχει συνεργαστεί με την πλειοψηφία των «αυθεντικών» ερμηνευτών του Χατζιδάκι. Έχει μελετήσει βαθιά και έχει ερμηνεύσει με συνέπεια και σεβασμό το έργο του – είτε ως υψηλού επιπέδου κλασικός κιθαριστής είτε διευθύνοντας μουσικά σύνολα.

Ένα ιδιαίτερο ντουέτο επί σκηνής. Με λυρισμό, δυναμισμό και ευαισθησία, με τραγούδια «συναισθηματικές σχεδίες» που ταξίδεψαν και ταξιδεύουν τις ζωές μας στον χρόνο, στον έρωτα και στο ασυμβίβαστο, θα μας πάνε στις μουσικές γειτονιές του συνθέτη.

Αφορμή η κοινή τους αγάπη στον μεγάλο σύνθετη Μάνο Χατζιδάκι.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.