Ο Tom Baxter, ένας μουσικός που έχει καταφέρει να μας αγγίξει όσο λίγοι και να ανέβει στην κορυφή των βρετανικών charts με ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως το “Tell her today” και το “Βetter“, ετοιμάζει για το Αθηναικό κοινό ένα live session παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετά από την περσινή απρόσμενη σύμπραξή του με τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια στη σκηνή του gazarte, ο Tom Baxter επιστρέφει για να συμπράξει εκ νέου μαζί του σε μία βραδιά μαγεία. Συμμετέχει η Μαριέττα Φαφούτη, η Μαρίζα Ρίζου, ο Στάθης Δράκος των Minor Project και η Katerine Duska και τραγουδούν μαζί σαν μια παλιά, καλή παρέα.

Λίγα λόγια για τον Tom Baxter
Έχοντας ως αφετηρία του το Λονδίνο, ο Tom Baxter έχει καταφέρει σήμερα να δημιουργήσει κοινό παγκοσμίως, με τα τραγούδια του να γνωρίζουν μεγάλη αποδοχή και να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις επιτυχίες της folk. Οι σπουδές του στο Μουσικό Κολλέγιο του Λονδίνου, αλλά και οι εμφανίσεις του στο Bush Hall και το Bedford, τον έφεραν σχετικά νωρίς στο μουσικό προσκήνιο. Η αρχή έγινε με την κυκλοφορία του πρώτου EP από την Sony, ενώ η πρώτη ολοκληρωμένη του κυκλοφορία πραγματοποιήθηκε από την Columbia τον Οκτώβρη του 2004.

Η πορεία του συνεχίστηκε με σειρά συναυλιών στα μεγαλύτερα συναυλιακά κέντρα του κόσμου, τραγούδια του έχουν συμπεριληφθεί σε φιλανθρωπικές καμπάνιες, soundtrack σε αγαπημένες ταινίες όπως το “Trust“, αλλά και events όπως οι Ολυμπιακοί και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2008, δημιουργούν το προφίλ ενός καλλιτέχνη που δικαίως έχει καταφέρει να συγκινήσει και να αγαπηθεί.