Bazooka και Dury Dava μαζί στο Gagarin 205

Bazooka και Dury Dava στο Gagarin 205

Παρουσιάζουν τον τελευταίο τους δίσκο "Zero Hits" στο ελληνικό κοινό

Οι Bazooka έχοντας πλέον αρκετό όγκο υλικού στην ροκενρόλ ελληνική δισκογραφία και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης παρουσίασης του τελευταίου τους δίσκου “Zero Hits” στο ελληνικό κοινό επιστρέφουν στο Gagarin 205 για τη συναυλία στην Αθήνα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου του 2020. ‌Προσκεκλημένοι των Βαzooka είναι οι Dury Dava.

Οι Bazooka δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2008 στο Βόλο και έκτοτε έχουν ως βάση τους την Αθήνα. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single “Shame Take My Brain/Ravening Trip” (Inch Allah Records) το 2011, ενώ το 2012 συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με την Αμερικάνικη Slovenly Recordings για την κυκλοφορία του EP “Ι Want To Fuck All The Girls In My School”. Το 2013 κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο album τους και ακολούθησαν το single «Δεμένος Στο Κρεββάτι Σου» (Sound Effect Records, 2015) και το δεύτερο album τους «Άχρηστη Γενιά» (Slovenly, 2016).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.