Η παράσταση αναβάλλεται στις 20 και 21 Απριλίου λόγω σοβαρής ασθένειας της μίας ηθοποιού. Παρόλες τις προσπάθειες της ίδιας και των ιατρών είναι αδύνατο να ξεπεραστεί το πρόβλημα και έτσι αντικαταθίσταται με τη νέα ηθοποιό για τις δύο τελευταίες παραστάσεις, την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Απριλίου στο Θέατρο Αριστοτέλειον.

Η νέα παράσταση της Dada-Art«.bετόβεν .bαχ & .bύρα», ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία από τη Θεσσαλονίκη. Πριν από Hollywood, Bollywood, Broadway και West End, μία post modern επιθεώρηση γεμάτη γέλιο, αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα. Ο Τσάρλς Μπουκόφσκι, μία από τις σπουδαιότερες και πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της παγκόσμιας λογοτεχνίας, δίνει την έμπνευση για το «.bετόβεν .bαχ & .bύρα».

Ποιήματά του, κυρίως από την πρώτη συγγραφική του περίοδο, αλλά και μερικά από τα πιο ώριμα χρόνια του, γίνονται η αφορμή για την ανάπτυξη μίας ιστορίας με 5 πρόσωπα και έναν Συγγραφέα…

Δυο άντρες και τρεις γυναίκες ξεδιπλώνουν επί σκηνής έναν κόσμο άγριο, βίαιο, παράξενο και αστείο.


Δείτε το τρέιλερ της παράστασης «.bετόβεν .bαχ & .bύρα»

Μέσα από 30 εικόνες που εναλλάσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα, ο βρώμικος, μα και τόσο αληθινός, κόσμος του Μπουκόφσκι, αναπλάθεται, όχι όπως συνήθως τον αντιλαμβανόμαστε στα γραπτά του.

Γιατί οι σκέψεις του, δεν αφορούν μόνο μέθυσους στα απόμερα μπαρ του Λος Αντζελες, αλλά νέους, και λίγο μεγαλύτερους, σε κρεβάτια, μπαρ, παγκάκια και γραφεία σύγχρονων μεγαλουπόλεων.

Η παρακμή, η πτώση, η ερωτική έξαψη, τα πρωινά φουσκώματα, τα βραδινά κατακάθια θλίψης, τα σπασμένα εμπορεύματα της εποχής μας.

Ροζ και μαύρες ιστορίες, σαρκασμός, κωμικοί και τραγικοί διάλογοι, γρήγορη εναλλαγή σκηνών και συναισθημάτων σε ένα σκηνικό χώρο που από κόσμος, γίνεται βωμός.

Η κατάληξη…;

Πάνω στην σκηνή…