Οι Black Bombaim σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Psychedelic jam από το neopsychedelic/stoner rock συγκρότημα της Πορτογαλίας

Οι Black Bombaim κάνουν μία στάση από το μουσικό space trip τους και στην Ελλάδα, για να ταρακουνήσουν της σκηνές των Eightball Club και six d.o.g.s, στις 22 και 23 Ιανουαρίου, αντίστοιχα.

Οι Black Bombaim σχηματίστηκαν στο Barcelos της Πορτογαλίας, όταν ο Paulo Gonçalves, ο Ricardo Miranda και ο Vítor Rodrigues μεταμόρφωσαν μία φιλία χρόνων σε απρόσμενη μουσική σύμπραξη. Οι ατέλειωτες ώρες ακρόασης δίσκων και πειραματισμών με ψυχεδελικές ουσίες και αλκοόλ καρποφόρησαν, δίνοντας ένα από τα δυνατότερα psychedelic rock σχήματα-έκπληξη των τελευταίων χρόνων: με ίσες δόσεις σύγχρονης stoner rock groovy βαρύτητας και retro psych αυτοσχεδιασμού, οι fuzzy/spaced out ήχοι των Black Bombaim διαπλέουν με άνεση τον σύγχρονο ψυχεδελικό ήχο.

Μέσα σε μόλις 5 χρόνια δισκογραφικής ζωής και μέσα σε 4 full-length, οι Black Bombaim δημιουργούν μέσα από τους εκτελεστικούς και στουντιακούς αυτοσχεδιασμούς και πειραματισμούς έναν απρόσμενα πρωτότυπο ήχο που φέρνει κοντά την Hawkwind space ψυχεδέλεια με τον Dopesmoker stoner καταιγισμό και την Barrettική όξινη ψυχεδέλεια με την Blue Cheer/Cream 70’s rock έκρηξη, εγχέοντας στις στέρεες rock συνθέσεις τους αέρα jam band ελευθερίας.

{youtube}SJBgOqR4Gw4{/youtube}
Aκούστε το live track από τους Black Bombaim

Με τους δίσκους τους να έχουν αναδειχθεί ως μερικές από τις καλύτερες στιγμές του ευρωπαϊκού neopsychedelic/stoner rock των τελευταίων χρόνων, με τις guest συμμετοχές των Noel V Harmonson (Comets On Fire), Steve McKay (Stooges), Isaiah Mitchell (Earthless) σαν αδιαμφισβήτητα διαπιστευτήρια, οι Black Bombaim διαγράφουν την δική τους πορεία στον χώρο της σύγχρονης stoner rock/ψυχεδελικής σκηνής.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 13 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ