Bobos Xmas Market: Η «παιχνιδιάρικη» χριστουγεννιάτικη αγορά επιστρέφει

Μία χριστουγεννιάτικη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά

H παιδική αγορά του Bobos Arts Festival & Events, επιστρέφει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στο The HUB Events, με τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή της, για μια ημέρα αφιερωμένη στο παιδί, γεμάτη αγορές, δημιουργικές δράσεις και μια θεατρική παράσταση.

Ένα γιορτινό market με επιλεγμένα παιδικά προϊόντα, για χριστουγεννιάτικες αγορές: χειροποίητα παιχνίδια, παιδικά διακοσμητικά, ρούχα, αξεσουάρ, βιβλία και πολλά ακόμα, όλα επιλεγμένα με βάση την ποιότητα, την αισθητική και την καινοτομία.

Kids Corner

Στο Bobos Xmas Market τα παιδιά θα έχουν τη δική τους γωνιά, όπου καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται δημιουργικές δραστηριότητες και εργαστήρια:«Η ζωή στους πόλους και η Κλιματική Αλλαγή» από την ωκεανογράφο Κωνσταντίνα Ριζοπούλου, δημιουργικό παιχνίδι και «συνταγές για όνειρα» από τις Εκδόσεις Μάρτης, κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών από το The Craft Room by Agapi, εργαστήρι για την έβδομη τέχνη από το Cinemathesis, δημιουργική αφήγηση από τη συγγραφέα και εικονογράφο Σοφία Παλαμήδη και πολύχρωμο facepainting από την Ελεάννα Πάσχου – Creative Interaction for kids.

Θεατρική παράσταση

Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Market, στην αίθουσα παραστάσεων του The HUB Events, στις 13.00, θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» της βραβευμένης Ομάδας Τόπι.

«Η μαγική ιστορία της Κλάρας: όνειρο ή πραγματικότητα; Παραμονή Χριστουγέννων, προσμονή για το άνοιγμα των δώρων και ανάμεσα σε όλα ένας καρυοθραύστης. Η μάχη με τη βασίλισσα των ποντικιών, τα μάγια που λύθηκαν μετά τη μάχη, το απίστευτο ταξίδι στον κόσμο των ζαχαρωτών και χορός με τη μουσική του Τσαϊκόφσκι. Ένα μαγικό ταξίδι βασισμένο στο κλασικό παραμύθι του Ε.Τ.Α Χόφμαν.»

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.