«Body Building στον Βοτανικό»: Η έκθεση του Θ’ Εργαστηρίου Ζωγραφικής της ΑΣΚΤ και της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ

Το παλιό εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας στο Βοτανικό γίνεται εμβληματικό τοπόσημο και δημιουργικό έναυσμα για τα έργα των φοιτητών

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 14.00 ξεκινά η έκθεση του Θ’ Εργαστηρίου Ζωγραφικής της ΑΣΚΤ σε συνεργασία με τη Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ.

Το Θ’ Εργαστήριο Ζωγραφικής (διδάσκων: Νίκος Ναυρίδης) συνεργάζεται με τους φοιτητές του 2ου έτους της Σχολής Αρχιτεκτόνων (διδάσκων: Ανδρέας Κούρκουλας) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Η ομαδική αυτή έκθεση, με τίτλο «Body Building στον Βοτανικό», παρουσιάζει τα έργα των φοιτητών και των δυο σχολών. Το παλιό εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας χτισμένο το 1936 στο Βοτανικό γίνεται εμβληματικό τοπόσημο και δημιουργικό έναυσμα για τα έργα τους.

Η έκθεση αυτή, αποτέλεσμα της ακαδημαϊκής συνεργασίας των δυο τμημάτων, επικεντρώνεται σε θέματα σχέσης σώματος-χώρου, τα οποία στις σύγχρονες συνθήκες του 21ου αιώνα αποτελούν κοινό πεδίο αναζήτησης των τεχνών και της αρχιτεκτονικής.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.