Οι Breath After Coma live στο Temple

Breath After Coma

Για την παρουσίαση του δεύτερου full length album τους "Woke up in Babel"

Οι Breath After Coma έρχονται στην Αθήνα στο Temple στις 25 Μαΐου.

Οι Breath After Coma δημιουργήθηκαν το 2014 στην Αθήνα από ένα jam δημιουργικής εκτόνωσης, ηλεκτρικής παράκρουσης και τυμπανοκρουσίας. Το 2015 κυκλοφόρησαν το ομότιτλο EP τους και ξεχύθηκαν στις σκηνές ανά την Ελλάδα. Μουσική από το EP συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της extreme-sport ταινίας αμερικανικής παραγωγής “Thunderstruck 14”.

To 2017 και μετά από συνεχείς εμφανίσεις στην εγχώρια συναυλιακή δραστηριότητα, κυκλοφόρησαν το full length album “Leaders” το οποίο και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές σε ξένο και εγχώριο τύπο.

Τον Απρίλη του 2019 κυκλοφόρησε το δεύτερο full length album τους, “Woke up in Babel“, από την Ikaros Records.

Η μπάντα προτιμά να το υποστηρίζει με high-energy ζωντανή παρουσία στο σανίδι σε όχι μεγαλύτερη απόσταση από ένα εκατοστό από το φιλόμουσο κοινό.

Οι Pissed-Off Kid που ανοίγουν την συναυλία, είναι ένα weird rock trio με βάση την Αθήνα. Πήραν το όνομα τους από τον, για κάποιους ήρωα, για άλλους εξτρεμιστή και για τρίτους μάρτυρα της Τρίτης Διαστημικής Εποχής, Pissed-Off Kid. Σκοπός του συγκροτήματος είναι η ανάλυση των συνθηκών υπό τις οποίες ένα τέτοιο άτομο ήρθε στην ύπαρξη, και αν είναι δυνατόν, η δημιουργία κάτι όμορφου μέσα από τη διαδικασία αυτή.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.