Ο Bryan Adams έρχεται για ένα και μόνο live στην Αθήνα

Bryan Adams

Στο πλαίσιο του "Shine a light World Tour", μετά την κυκλοφορία του 14ου άλμπουμ του

Μετά την κυκλοφορία του 14ου άλμπουμ του, τον Μάρτιο του 2019, με τίτλο “Shine a light”, ακολουθεί μια σειρά συναυλιών του “Shine a light World Tour” σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Η Αθήνα επιλέχθηκε ως προορισμός από τον Bryan Adams και στις 18 Νοεμβρίου 2019 αναμένεται να μαγέψει το Αθηναϊκό κοινό με την μοναδική του φωνή και ερμηνεία.

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης με 40 χρόνια καλλιτεχνική πορεία έγινε γνωστός με τις διαχρονικές επιτυχίες του “Straight from the heart”, “Everything I do”, “Summer of 69″, ‘All for Love” κ.α. Πέραν της αδιαμφισβήτητης καλλιτεχνικής του διαδρομής, ο σπουδαίος δημιουργός έχει ασχοληθεί εκτενώς με την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, το προσφυγικό, την φροντίδα σεισμοπαθών και άλλων σημαντικών κοινωνικών θεμάτων. Ως φωτογράφος έχει παρουσιάσει έργα του σε περιοδικά μόδας, σε βιβλία και σε εκθέσεις.

Το καινούργιο του άλμπουμ απαρτίζεται από 12 νέα τραγούδια με ρυθμούς rock, pop και R&B. Το ντουέτο του με την Jennifer Lopez “That’s How Strong Our Love Is” αναμένεται να είναι ένα μελλοντικό all time classic.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

39 €
- 150 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

3 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.