”Burger Fest”: H γιορτή του burger επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

burger fest

Το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό food festival μετατρέπει ξανά τη Δ.Ε.Θ. στο σημείο συνάντησης των απανταχού burger lovers

To Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό food festival αφιερωμένο στο burger, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, για ένα ακόμα ζουμερό και γευστικό, ανοιξιάτικο τριήμερο.

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν μερικά από τα πιο καταξιωμένα burger house της χώρας προσφέρουν τις δικές τους προτάσεις, ενώ η δική μας φιλοσοφία παραμένει η ίδια: Η αγάπη για το εξαιρετικό φαγητό, την καλή μουσική, τις γευστικές εμπειρίες να γίνει η αφορμή για μια ακόμα σπουδαία συνάντηση με το κοινό της Θεσσαλονίκης.

 

Από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου, το Burger Fest, Θεσσαλονίκη 2019  μετατρέπει ξανά τη Δ.Ε.Θ. στο σημείο συνάντησης των απανταχού burger lovers.

Τρεις μέρες , όπου οι λάτρεις του καλού φαγητού θα έχουν ξανά τη δυνατότητα να γευτούν τα αγαπημένα παραδοσιακά burgers, να πειραματιστούν δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να πιουν άφθονη μπίρα και να χορέψουν στο ρυθμό του πλούσιου συναυλιακού προγράμματος και των dj Set.

Music Line Up

Τις γεύσεις του Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2019 θα συνοδεύσει ένα δυναμικό Line Up αγαπημένων καλλιτεχνών. Την πρώτη μέρα το κοινό θα απολαύσει τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τον αγαπημένο Joey, τη δεύτερη τους My Excuse και Vanilla The Band, ενώ η τρίτη μέρα κλείνει με Dub Pistols και 63 High.

1η Μέρα – 31 Μαΐου: Tonis Sfinos | Joey
2η Μέρα – 1 Ιουνίου: My Excuse | Vanilla The Band
3η Μέρα – 2 Ιουνίου: Dub Pistols | 63High

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.