“Callas in Concert – The Hologram Tour” στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Ένα θέαμα υψηλής τεχνολογίας υπό τη διεύθυνση της Eímear Noone και με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Έχοντας ταξιδέψει στις μεγαλύτερες πολιτιστικές πρωτεύουσες ανά τον κόσμο, το θέαμα υψηλής τεχνολογίας “Callas in Concert”, έρχεται στην Αθήνα τον Νοέμβριο, για δύο βραδιές.

Η Solist invent experiences παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία ξεχωριστή εμπειρία για το κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει σε πραγματικό χρόνο -μέσω της τεχνολογίας του ολογράμματος- τη ντίβα της όπερας, Maria Callas. Η παραγωγή είναι της BASE HOLOGRAM, της εταιρίας δημιουργίας περιεχομένου «ζωντανής» ψηφιακής ψυχαγωγίας με έδρα το Los Angeles.

Ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα αυτού του φθινοπώρου, το υπερθέαμα Callas in Concert – The Hologram Tour έρχεται στις 11 & 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα για δύο μόνο παραστάσεις που θα φιλοξενηθούν στο «Θέατρον», Αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Την παράσταση πλαισιώνει η Oρχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Eímear Noone και έχει ήδη φιλοξενηθεί σε κάποια από τα εμβληματικότερα μουσικά θέατρα της Ευρώπης και της Αμερικής.

45 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση επί σκηνής, η μεγάλη ερμηνεύτρια «επιστρέφει» σε μία ιδιαίτερη παράσταση, για να μαγέψει μέσω της τεχνολογίας και το σύγχρονο κοινό σε δύο βραδιές.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

35 €
- 90 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.