“Chapter Two”: Το Exotica Kuttura παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο στον Τεχνοχώρο Cartel

ΕXOTΙCA KUTTURA - CHAPTER TWO

Μια ιδιαίτερη βραδιά με πλούσιο line up από εγχώριους και διεθνείς παραγωγούς

Μετά από ένα επιτυχημένο πρώτο event το οποίο αγκαλιάστηκε από το αθηναϊκό κοινό, το Εxotica Κuttura παρουσιάζει το επόμενο του κεφάλαιο του, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 στον Τεχνοχώρο Cartel.

Με επιρροές από την world electronica, tropical disco και downtempo σκηνή, το Εxotica Κuttura καλεί το κοινό του να ζήσει ακόμα μια μοναδική εμπειρία. Εγχώριοι και διεθνείς παραγωγοί, συμπεριλαμβανομένων των Zimt από το Βερολίνο και Pale Penguin από την Θεσσαλονίκη, πλαισιώνουν το line up της βραδιάς, το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Σχετικά με το Εxotica Kuttura

Με τα μάτια στραμμένα στις κρυφές και μουσικά παρθένες γωνιές του αθηναϊκού τοπίου, την clubbing κουλτούρα των 70s και την παγκόσμια μουσική παράδοση, το Εxotica Kuttura ήρθε να ανανεώσει τον αέρα των μουσικών δρώμενων της Αθηναϊκής σκηνής.

Πρόκειται για ένα project – ταξίδι διαλόγου με βάση την Αθήνα και το Βερολίνο, που προσπαθεί να ορίσει και να οριστεί χωρίς προκαταλήψεις. Παρουσιάζει μια εναλλακτική μουσική πρόταση, συνδυάζονται οργανικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, παραδοσιακή και αστική κουλτούρα.

Για το Εxotica Kuttura, σκοπός είναι η απελευθέρωση μέσα από τη μουσική. Το πλαίσιο που προτείνει καλεί να προσεγγίσουμε την κάθε του ενότητα σαν μια καινούργια ιστορία χωρίς προκαθορισμένες αντιλήψεις, που γράφετε σε live χρόνο την ημέρα των event. Κοινό και διοργάνωση αλληλεπιδρούν και αλληλοπροσδιορίζονται δημιουργώντας ένα μοναδικό storyline. Κάθε event αποτελεί ένα καινούριο κεφάλαιο με βασικούς άξονες: μουσικά παρθένους χώρους, την εικαστική τους επιμέλεια, και την έμφαση στο ηχητικό αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.