Σ’ αυτό το αλλιώτικο εργαστήρι, τα ίδια τα παιδιά, δημιουργούν “από την αρχή” τον δικό τους Charlie Chaplin. Mέσα από πολύ θεατρικό παιχνίδι & βιωματικές κινηματογραφικές ασκήσεις, θα φτιάξουν ομαδικά ένα σχετικό φιλμάκι, με σκηνικό τη γειτονιά του Μεταξουργείου!

Δηλώσεις συμμετοχής – Πληροφορίες: blinkdreamer@gmail.com
6974886578 , 6937008879

Η Ελένη Κουρνέτα σπούδασε νηπιαγωγός στο Τμημα Εκπαίδευσης κι Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία στην Αθήνα κι έκανε μεταπτυχιακό στο Εφαρμοσμένο Θέατρο στην Εκπάιδευση στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.Έχει διοργανώσει θεατρικά εργαστήρια σε χώρους που παρουσιάζαν κοινωνικό ενδιαφέρον: στο γηροκομείο Μοσχάτου με ηλικιωμένους, στην κοινότητα Προδρόμου στην Πάρο με εφηβους, και στο Laverton της Αυστραλίας με παιδιά αυτοχθόνων Αυστραλών. Επίσης εργάσθηκε ως νηπιαγωγός από το 2003 σε διαφορετικά νηπιαγωγεία, δημόσια κι ιδιωτικά. Τώρα συνεχίζει να είναι νηπιαγωγός στο Μεταξουργείο κι εμψυχώνει την παιδική θεατρική ομάδα ‘ΚΑΡΟΤΟ’ του θεάτρου Rabbithole στην ίδια περιοχή.

Ο Δαμιανός Βογανάτσης σπούδασε Φυσική στην Ελλάδα και Κινηματογράφο στην Αγγλία, με υποτροφία του ΙΚΥ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος εθελοντικής θεατροπαιδαγωγικής ομάδας, που είχε ως σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός-εμψυχωτής σε εργαστήρια οπτικοακουστικών μέσων & περιβαλλοντικής αγωγής, με παιδιά όλων των ηλικιών και ενήλικες. Έχει σχεδιάσει & υλοποιήσει σχετικά εργαστήρια στην Αγγλία, τη Γερμανία, τη Σερβία και την Ελλάδα. Οι ταινίες του “Μεταξουργείο” (συν-σκηνοθεσία) & “Gobolino” έχουν βραβευθεί στα φεστιβάλ: της Δράμας, του Ελληνικού Ντοκιμαντέρ και της Πλατφόρμας. Το ντοκιμαντέρ του “Αφέντης & Υπηρέτης” έχει χρησιμοποιηθεί ως παιδαγωγικό ερευνητικό υλικό. Είναι φοιτητής στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.